Showing posts with label Biodata Artis. Show all posts
Showing posts with label Biodata Artis. Show all posts

10 July 2017

Biodata Syafiq Kyle

Biodata Syafiq Kyle. Pelakon yang semakin meningkat naik ini bernama syafiq kyle. Beliau sekarang ini terkenal dengan wajahnya yang kacak dan juga romantik bila di dalam drama. Maka sebab itulah dia menjadi kegilaan rakyat malaysia sekarang ni selain dari Fattah Amin.


Biodata Syafiq Kyle
Biodata Syafiq Kyle

BIODATA SYAFIQ KYLE



Nama Penuh : Mohd Syafiq Syamim Bin Abdul Razak
Nama Artis : Syafiq Kyle
Asal : Kuala Lumpur
Umur : 24 tahun .
Instagramhttps://www.instagram.com/syafiqkylez/?hl=en

Biodata Syafiq Kyle
Biodata Syafiq Kyle


Syafiq kyle memang antara pelakon yang lambat panas. Kalau tak silapp aku, beliau dah lama jadi pelakon tetapi sekarang barulah namanya menjadi sebutan. tapi itulah orang cakap rezeki dia kan. Kita pun tak tau rezeki kita macam mana kan.

Ada tak peminat-peminat syafiq kyle dekat sini ? Jom share Biodata Syafiq Kyle ini di facebook korang. mana tau lepas ni makin ramai yang minat dekat dia kan. sekarang ni dah ramai yang move on dari fattah amin kepada syafiq kyle dah. hehe fames dia lepas ni.

Sekian .

Read More

30 May 2017

Biodata Fattah Amin Pelakon Hero Seorang Cinderella

Biodata Fattah Amin
Biodata Fattah Amin
Siapa tak kenal dengan Fattah Amin, cuba bagitau aku . hehe Baru-baru ini fattah amin telah berjaya memenangi Anugerah Bintang Popular Berita Harian untuk tahun 2017. Jadi aku yakin ramai yang kenal dengan Fattah amin. Berikut merupakan biodata fattah amin.



Biodata Fattah Amin

Nama Penuh : Abdul Fattah Bin Mohd Amin (Fattah Amin)
Nama Komersial : Fattah Amin 
Umur : 27 Tahun (2017 ) 
Asal : Kuala Lumpur 
Lahir : 1990 
Instagram : https://www.instagram.com/fattahaminz/?hl=en
Twitter : https://twitter.com/fattahamin


Pelakon kacak ini semakin di kenali ramai. Projek terbaru fattah amin ada drama Hero Seorang Cinderella.

Aku yakin ramai peminat-peminat fattah amin kan. jom kongsikan biodata fattah amin dengan peminat-peminat yang lain. Sama ada #FattZura atau #lofattah .

Sekian.

Read More

03 May 2017

BIODATA HAFREEZ ADAM PELAKON HIKAYAT CINTA SI PEMATAH HATI ! HENSEMNYA DIA !

Pelakon kacak dan hensem ini merupakan pelakon drama shhh... i love you dan juga Drama Hikayat Cinta Si Pematah Hati . Nama pelakon yang di maksudkan itu adalah Hafreez Adam. Beliau yang sudah mula berlakon sejak beberapa tahun dahulu kembali menghiasi drama-drama tempatan sebagai peneraju utama. Berikut merupakan BIODATA HAFREEZ ADAM PELAKON HIKAYAT CINTA SI PEMATAH HATI !



gambar hafreez adam

BIODATA HAFREEZ ADAM PELAKON HIKAYAT CINTA SI PEMATAH HATI !


Nama penuh : Hafreez Adam Aizat bin Zahalan
Nama Artis : Hafreez Adam
Asal: Kuala Lumpur
Umur: 27 tahun (2017)

Beliau merupakan antara pelakon yang banyak membintangi drama tempatan. Selain wajahnya yang kacak , Hafreez adam juga terkenal dengan kejayaan membawa watak penting dalam setiap drama lakonan beliau sejak dari dulu lagi .

Bagi yang menonton drama Shhh... i love you dan Drama Hikayat Cinta si pematah hati, pasti kenal dengan Hafreez ni kan. amacam seronok tak dapat baca BIODATA HAFREEZ ADAM PELAKON HIKAYAT CINTA SI PEMATAH HATI ! . Paling stress tengok lakonan dia dalam Drama Shhh.. i love you. haha psycho habis kan. hehe

Sekian .

Read More

22 April 2017

BIODATA AZREL ISMAIL PELAKON DRAMA CUCU TAUKE BERAS ! KACAKNYA !

BIODATA AZREL ISMAIL PELAKON DRAMA CUCU TAUKE BERAS • Sebenarnya Azrel Ismail ini adalah antara pelakon kegemaran rakyat malaysia. Banyak drama lakonan beliau menjadi hit atau trending dalam kalangan rakyat malaysia . Jadi, mesti ramai yang nak berkenalan dengan beliau kan . berikut merupakan BIODATA AZREL ISMAIL PELAKON DRAMA CUCU TAUKE BERAS


BIODATA AZREL ISMAIL PELAKON DRAMA CUCU TAUKE BERAS
kacak tak ?


BIODATA AZREL ISMAIL PELAKON DRAMA CUCU TAUKE BERAS


Nama Penuh :
Nama Artis : Azrel Ismail
Umur : 33 (2017 )
Tarikh Lahir : 1984
Asal : Perak


BIODATA AZREL ISMAIL PELAKON DRAMA CUCU TAUKE BERAS


Sebelum ni antara drama lakonan Azrel Ismail yang trending adalah menantu ting tong . Aku pun layan drama ni sebenarnya . dan yang terbaru , beliau bergandingan dengan Zahirah Macwilson dalam drama cucu tauke beras . seronok tak bila dah tahu biodata Azrel Ismail ?

Diharap entri berkaitan BIODATA AZREL ISMAIL PELAKON DRAMA CUCU TAUKE BERAS ini memberi peluang kepada kita untuk berkenalan dengan beliau dengan lebih dekat lagi kan . Ada tak peminat-peminat Azrel Ismail ? jom komen di rungan komen di bawah .

Sekian.


Read More

10 April 2017

BIODATA HANI NAZRINA PELAKON DRAMA SHHH... I LOVE YOU !

BIODATA HANI NAZRINA PELAKON DRAMA SHHH... I LOVE YOU ! | Pelakon baru yang membintangi drama shhh... i love you ini bernama Hani Nazrina ! mesti korang tertanya mengenai watak adik kepada gambit dalam drama shhh... i love you kan. atau nama sebenar ain drama shhh... i love you. haa, dia ni lah orangnya. berikut merupakan BIODATA HANI NAZRINA PELAKON DRAMA SHHH... I LOVE YOU !


BIODATA HANI NAZRINA PELAKON DRAMA SHHH... I LOVE YOU !

**gambar sumber facebook Hani Nazrina

BIODATA HANI NAZRINA PELAKON DRAMA SHHH... I LOVE YOU !

Nama Penuh :
Nama Artis : Hani Nazrina
Asal :
Umur :
Tarikh Lahir :

Kalau korang tengok Drama Shhh... I love you mesti korang tahu watak ain. sebab dia adik kepada gambit yang selalu berkepit dengan abang dia.

Ini sahaja BIODATA HANI NAZRINA PELAKON DRAMA SHHH... I LOVE YOU ! , yang aku jumpa . Nanti kalau ada pertambahan, aku tulis semula tau. Jadi, korang dah ready ke nak tengok drama lakonan Hani Nazrina ? hehe


Sekian.

Read More

31 March 2017

BIODATA DZAWIN MAHARAJALAWAK MEGA 2017 !

BIODATA DZAWIN MAHARAJALAWAK MEGA 2017 ! || Peserta solo yang masih bertahan dalam Maharajalawak mega 2017 iaitu Dzawin . Dzawin mula menjadi sebutan ramai sejak menjadi peserta maharjalawak mega. Berikut merupakan BIODATA DZAWIN MAHARAJALAWAK MEGA 2017 !


BIODATA DZAWIN MAHARAJALAWAK MEGA 2017 !


BIODATA DZAWIN MAHARAJALAWAK MEGA 2017 !

Nama Penuh : Dzawin Nur Ikram
Nama Artis   : Dzawin
Asal   : Indonesia
Umur : 26 tahun
Tarikh Lahir : 22 Ogos 1991


Aku pun minat juga mamat ni. haha lawak dia tu lain macam sikit. Ada unsur dakwah memandangkan dzawin bekas pelajar sekolah pondok di indonesia . Jadi semua lawaknya ada nilai apabila di satukan dengan ke agamaan.


Kita doakan Dzawin berjaya dalam jalan dakwah yang di pilih ini. BIODATA DZAWIN MAHARAJALAWAK MEGA 2017 ini sahaja yang mampu aku kongsikan dengan korang mengenai dzawin. ada tak peminat dzawin yang baca post ni ? jom komen sikit.

Sekian.

Read More

BIODATA SEBENAR ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU !

BIODATA SEBENAR ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU ! || Alif Aziz merupakan antara pelakon senior dari singapura yang menghiasi drama-drama Malaysia . Antara Drama terbaru lakonan ALif Aziz adalah Drama Meh Sandar pada aku, berikut merupakan BIODATA SEBENAR ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU ! 


BIODATA SEBENAR ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU !


BIODATA SEBENAR ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU !


  • Nama Penuh : Md Aliff bin Aziz
  • Nama Artis : Aliff Aziz
  • Asal : Singapore
  • Umur : 26 tahun
  • Tarikh Lahir : 19 Feb 1991


Pelakon kacak ini sentiasa memberikan yang terbaik kepada penonton melalui lakonan beliau dalam drama-drama. Patutlah sampai sekarang Aliff Aziz masih kekal dalam industri seni Malaysia. betul tak ?

Kita doakan agar aliff aziz sentiasa berjaya dalam karier beliau. dan di harap yang membaca BIODATA SEBENAR ALIFF AZIZ PELAKON DRAMA MEH SANDAR PADA AKU ! dapat membantu menyokong beliau dari belakang.

Sekian
Read More

28 March 2017

BIODATA SARI YANTI PELAKON DRAMA CIK SERBA TAHU !

BIODATA SARI YANTI PELAKON DRAMA CIK SERBA TAHU ! |  Isteri kepada Jep sepahtu ini sudah tidak asing dalam dunia lakonan tanah air. Pertama kali muncul dalam drama kisah kaisara satu ketika dahulu membuatkan nama sari yanti menjadi sebutan ramai. pasti ramai yang nak tahu biodata sari yanti. Berikut merupakan BIODATA SARI YANTI PELAKON DRAMA CIK SERBA TAHU !


BIODATA SARI YANTI PELAKON DRAMA CIK SERBA TAHU !


BIODATA SARI YANTI PELAKON DRAMA CIK SERBA TAHU !

Nama penuh: Sari Yanti Mohamad Nazari

Nama Artis: Sari Yanti

Asal: Kuala Lumpur

Tarikh lahir:  9 November 1984.

Umur: 33 Tahun (2017)

Tahniah Sari yanti dan jep sepahtu kerana telah berjaya mendirikan rumah tangga mereka baru-baru ini . di doakan semoga mereka berdua bahagia di dunia dan di akhirat.

Ramai yang cari berkaitan BIODATA SARI YANTI PELAKON DRAMA CIK SERBA TAHU !. sekarang kami dah tulis kan. apalagi jomlah share !. hehe

Sekian

Read More

26 March 2017

BIODATA TERKINI USOP MENTOR MILENIA 2017 !

BIODATA TERKINI USOP MENTOR MILENIA 2017 ! • Setiap minggu nama ucop mentor atau usop mentor sentiasa menjadi sebutan ramai. Entah kenapa dia menjadi sebutan ramai mungkin kerana pemilihan beliau yang bukan kerana wajahnya tetapi kerana bakat yang ada pada beliau. ramai yang tanya siapa usop mentor ? jom kita berkenalan dengan usop mentor. Berikut merupakan BIODATA TERKINI USOP MENTOR MILENIA 2017 !


BIODATA TERKINI USOP MENTOR MILENIA 2017 !



BIODATA TERKINI USOP MENTOR MILENIA 2017 !

Nama Penuh : Muhammad Saiful Naim Muhd Noor
Nama Artis : Saiful Mentor/ Usop Mentor
Umur : 20 tahun (2017)
Asal : Kedah


Haa, sekarang korang dah kenal dah kan dengan usop mentor ni kan. hehe Jadi ada tak peminat-peminat usop mentor yang baca entri ini ? kalau ada, jom komen " Saya " di ruangan komen tau .

Sememangnya bakat beliau yang beliau miliki menjadikan beliau adalah antara bakat baru tanah air dalam bidang nyanyian. Seronok tak baca Biodata Usop Mentor Milenia 2017 ? muda lagi rupanya si usop mentor ni . hehe

Sekian .

Read More