Showing posts with label Affiliate. Show all posts
Showing posts with label Affiliate. Show all posts

03 July 2017

Cara Beli Barang Borong Dengan Taobao Malaysia

Assalamualaikum. Baru-baru ni aku ada cerita pasal taobao.com . Betul tak ? tapi ramai yang akan pening jika buka laman web taobao.com . Sebabnya adalah dia gunakan bahasa china sebagai bahasa utama.

Cara Beli Barang Borong Dengan Taobao Malaysia
Cara Beli Barang Borong Dengan Taobao Malaysia



CARA BELI BARANG BORONG DENGAN TAOBAO MALAYSIA



Aku sendiri cuba nak tukar bahasa, tapi tak berapa pandai lah sangat kan. hahaha jadi aku cari cara mudah nak shopping dengan taobao. lepas tu aku jumpa beberapa laman web cawangan taobao yang ada di Malaysia.

Antaranya adalah Ezbuy dan SGShop.

Korang boleh gunakan kedua-dua laman web ini untuk shopping dengan taobao.com

Kalau korang guna SG shop , ia lebih mudah nak faham sebab dia gunakan bahasa inggeris. dan kedai-kedai yang ada dalam dia tu pun dari kedai-kedai yang ada di taobao.com.

Jadi, kalau korang nak borong sakan barang dari china, boleh guna Sgshop tu ya.

Bagi yang tak tahu cara nak borong barang dengan taobao.com , aku cadangkan korang dapatkan panduan rahsia taobao.com ni. aku pernah cakap sebelum ni , yang panduan ni di tuli oleh orang yang hebat dalam dunia digital.

jadi memang rugi kalau korang tak grab panduan ni. terutamanya yang selalu dan perlukan barang-barang dari china ni.


Cara Beli Barang Borong Dengan Taobao Malaysia
Cara Beli Barang Borong Dengan Taobao Malaysia


Korang yang berminat , dapatkan di sini - Panduan rahsia taobao.com .

Lepas ni mesti akan memudahkan kerja korang nak shopping dengan taobao ni. kemudian, korang jual barang bisnes korang tu dan duit pun masuk berkepuk-kepuk. fuhh lepas ni neelofa pun usha kau jer lah .

hahaha

 

penutup,

Sebenarnya, laman web taobao ni enjadi tumpuan sebab harga dia jauh lebih murah dari laman web online yang lain. jadi, sebab tu otai-otai bisnes sanggup berhabis duit ke china nak beli semata-mata nak beli barang dari sana.

kualiti barang dari sana pun makin baik. sekarang tak perlu lagi susah-susah ke sana sebabnya dah ada taobao.com, kita hanya order dan tunggu barang sampai.

jangan kena tipu sudah lah, kalau tak mau kena tipu, korang dapatkan panduan yang aku beri kan tu ya.

Sekian.

Read More

27 June 2017

Pengalaman Ditipu Ketika Beli Barang Dari China

Pengalaman Ditipu Ketika Beli Barang Dari China
Pengalaman Ditipu Ketika Beli Barang Dari China

Pengalaman Ditipu Ketika Beli Barang Dari China. Dalam ke ghairahan kita memborong barangan dari china, kita kena sedar yang ada ketika kita berdepan dengan risiko. Ya , risiko untuk ditipu oleh penjual di sana.

Bagi mengelakkan dari di tipu hidup-hidup dan akhirnya menyebabkan anda kerugian. Ikuti pengalaman lelaki ini ditipu ketika beli barang dari china.

PENGALAMAN DITIPU KETIKA BELI BARANG DARI CHINA


Atas kertas, nak memborong barang-barang fizikal dari China kadangkala nampak mudah.Tapi hakikatnya saya pernah ditipu dan telah melakukan pelbagai kesilapan di dalam menjalankan bisnes borong ini .Ia mengakibatkan saya kerugian beberapa ribu ringgit dan terpaksa menghadapi pelbagai masalah. Antaranya :
  1. Ditipu oleh pembekal. Sudah order dan bayar tapi... barang tak sampai-sampai!.
  2. Stok sampai, tapi tak boleh pakai langsung!
  3. Tersalah pilih stok, yang menyebabkan barang susah untuk dijual.
  4. Paling memalukan... kena "sound" di kaunter PosLaju sebab tak pandai bungkus barang.. pergh!.
Masalah-masalah ini ada yang menyebabkan saya rugi begitu banyak wang, masa dan tenaga.Tuhan saja yang tahu perasaan saya pada masa itu.

dari,
Tuan Nigel

Lumrah lah kan, bila ada orang nak ambil kesempatan dekat kita ni macam macam dia boleh buat. Kita yang baik ni lah yang asyik kena tipu. Yang lebih sedih bila kita terdesak dan tak ada duit back up untuk sambung bisnes tu selepas kena tipu.

akhirnya bungkus lah jawabnya. Sebab tu kita kena belajar dari PENGALAMAN DI TIPU BELI BARANG DARI CHINA ni sebab nak elakkan dari kita di tipu di kemudian hari.

Aku ada cadangan panduan untuk korang, panduan yang di tulis sendiri oleh Tuan Nigel untuk korang yang nak borong barang dari China. Lepas korang dapatkan panduan ini, pelbagai ilmu mengenai borong barang dari china korang akan lebih faham dan lebih hebat.

Panduan tersebut di beri nama Rahsia Taobao .

Antara isi kandungan Rahsia Taobao ini adalah :

1. Teknik Mencari Produk Pasti Laku.

2. Produk Yang Perlu Di elakkan

3. Langkah demi langkah membuat pembelian dengan Taobao.com.

dan banyak lagi.

Bagi yang berminat, dapatkan di sini - Rahsia Taobao.com

Bagi yang ada bisnes sendiri, aku cadangkan korang beli rahsia taobao ni. ramai dah yang berjaya dan masyukk. kalau korang lepaskan peluang ni, mungkin kereta BMW mewah tu, korang boleh tengok je la. ermm

Kesimpulan.

Nak beli barang dari china ni bukan mudah. ramai yang kena tipu tapi depa dok senyap jer tak bagitau orang lain. Yang ada semua yang berjaya sahaja. tapi bila kita sendiri cuba, kita pula yang kena tipu. jadi aku harap korang gunakan betul-betul pengalaman Tuan Nigel ni supaya korang berjaya dalam bisnes korang.

Selamat mencuba.

Entri sebelum : Tips cuci Kipas Siling

Sekian.

Read More

07 June 2017

4 Sebab Mulakan Bisnes Bakeri dari Rumah

Kali ini kita sembang pasal bisnes bakeri pula. Dah alang-alang dalam bulan puasa ni, mesti ramai yang teringin nak berniaga tetapi tak tahu nak berniaga apa. Mungkin aku boleh cadangkan korang untuk berbisnes bakeri. Benda nampak mudah dan korang boleh buat dari rumah korang jer.


4 Sebab Mulakan Bisnes Bakeri dari Rumah
4 Sebab Mulakan Bisnes Bakeri dari Rumah

Sebab Mulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah ?


1. Tak banyak kos yang di perlukan.

2. Rumah Tangga masih terjaga.

3. Buat  bila ada tempahan.

4. Tak perlu berbuih mulut promosikan bisnes anda.


Secara ringkasnya bisnes bakeri dari rumah ini sesuai untuk kita yang baru nak mula buat bisnes. Untuk peringkat awal, kita mulakan dari rumah. Bila dah maju nanti, barulah bina kedai yang lebih besar dan selesa.

Pada masa yang sama, korng dapat elakkan pembaziran jika tidak ada customer, bile elektrik kedai dan lain-lain dapat di kurangkan. betul tak ?

Ada yang bertanya ada tak panduan Bisnes Bakeri ?


Aku pun jawablah ada. Bagi yang berminat boleh dapatkan panduan Bisnes Bakeri di bawah.

Dapatkan di sini - Panduan Bisnes Bakeri .

Kalau korang suami yang hebat dan sayangkan isteri, mesti korang tolong belikan satu panduan ini untuk isteri korang. Isteri kita kan suka masak dan buat kuih atau kek, jadi mesti dia suka tambah koleksi buku buat kek ni. Bertambah sayanglah dia dekat korang nanti.

Sambil tu boleh simpan duit bila bisnes bakeri berjaya , shopping laah puas-puas lepas dapat income . hehehe

Kesimpulan. 

Ada banyak sebab untuk kita mulakan satu kerjaya. Aku harap 4 sebab mulakan bisnes bakeri dari rumah ini membantu korang untuk menambah pendapatan dari rumah. terutamanya untuk suri rumah yang nak mulakan bisnes bakeri dari rumah.

Semoga berjaya.

Sekian.

Read More

02 May 2017

PANDUAN CARA BORONG BARANG DARI CHINA SECARA ONLINE !

PANDUAN CARA BORONG BARANG DARI CHINA SECARA ONLINE ! | Mesti ramai yang pernah dengar mengenai borong barang dari china . Atau mungkin ada kawan-kawan kita yang rajin ke China sebab nak beli barang murah dari sana . Negara China sememangnya terkenal dengan barang yang murah dan mudah untuk di dapati . Pernah tak korang terlintas nak tahu bagaimana cara borong barang dari china ?



borong barang dari china

CARA BORONG BARANG DARI CHINA SECARA ONLINE ! 


Ramai juga yang kena TIPU dengan pemborong barang dari china. Antara pengalaman pembeli yang menyedihkan adalah :

1. Order barang tapi barang tak sampai .
2. Barang sampai tapi tak boleh pakai .
3. tersalah pilih stok

dan lain-lain lagi . Aku yakin ramai kecut perut bila dengar pengalaman yang sedih ni kan. ada satu tips untuk anda yang nak elakkan dari di tipu pembekal , iaitu Rahsia Taobao ! apa tu ? sabar teruskan membaca .

Sebenarnya, banyak medium untuk korang borong barang dari china sama ada korang beli direct di sana atau secara online. dan tujuan utama aku hari ini adalah untuk berkongsi mengenai Cara borong barang dari china secara online .

Kenapa Online ?


Sebabnya, kosnya lebih murah . korang tak perlu beli tiket flight pergi dan balik. Hanya duduk depan laptop dan buat pembelian dari atas talian . Aku yakin ramai yang suka cara ni tengah tersenyum malu sebab aku memahami isi hati korang. cececece

barang dari china
ada macam minho tak korang senyum ? hehe


hahaha

Aku pun malas juga nak pergi ke china untuk beli barang, nak angkut bawa balik lagi satu hal kan. hehe baik inilah yang aku maksudkan dengan rahsia Taobao ! Apa taobao ni  ?

Taobao merupakan satu laman web perkhidmatan online yang seakan-akan lazada .Yang paling penting ia boleh kan anda beli barang dengan kuatiti yang banyak dan murah. sebab itulah aku pilih rahsia taobao, ia akan memudahkan korang borong barang dari china .

TAPI !

Sebelum korang terus ke laman web taobao.com tersebut, korang kena tahu trick dan tips supaya korang tak kena tipu oleh peniaga yang ada dalam laman web tersebut. Aku cadangkan satu panduan Rahsia taobao sebagai rujukan kepada korang .

Dapatkan Rahsia Taobao sebagai persediaan untuk kejayaan bisnes anda. Nak elakkan dari bisnes anda rugi, kita kena study dulu macam mana perjalanan bisnes orang yang pernah menggunakan Taobao.com ni.

Dengar cerita, penulis rahsia taobao ni sendiri pernah kena tipu masa awal-awal dia mula borong barang dari china. Dari situlah dia atasi masalah tersebut dan kemudian berjaya ! dia berjaya borong barang dari china .

Bagi yang berminat nak dapatkan rahsia tersebut, boleh dapatkan di sini - Panduan Cara borong barang dari China .

 

Ada bonus dari penulis untuk yang mendapatkan panduan tersebut. Dia bagi panduan macam mana nak UNTUNG dari barang yang korang borong dari china tu ! wow ! nampak tak bila orang berpengalaman kongsi tips, mesti akan ada bonus untuk yang dapatkan tips tu kan.

Jadi, dapatkan segera dan secepat mungkin. jangan biarkan orang lain mendahului anda . Pastikan anda mampu untuk menerokai pasaran China sebagai persediaan anda untuk menjadi Jutawan ! mana tau rezeki anda kan. yang penting kena usaha !

Kesimpulan


Nak kaya dan berjaya kena ada usaha, dapatkan panduan secara terus dari orang yang berpengalaman agar kita tak ulang balik kesilapan yang mereka lakukan satu ketika dahulu. kita pilih jalan yang sama dengan mereka, mereka jalan dahulu, jadi mereka tahu onak duri dalam perjalanan tersebut.

Takkan korang nak pijak duri yang pernah di pijak orang lain ? sedangkan dia dah bagitau ada duri . kaan. begitulah perumpamaannya. Semoga PANDUAN CARA BORONG BARANG DARI CHINA SECARA ONLINE ! membantu korang untuk berjaya dalam bisnes korang dan membantu korang untuk menguntungkan lagi poket-poket anda ! nak share sikit dengan aku ya. hehehe

Sekian.

Read More

13 April 2017

KELEBIHAN MEMILIKI PANDUAN EXAM ONLINE PENOLONG PENERANGAN S29 !

KELEBIHAN MEMILIKI PANDUAN EXAM ONLINE PENOLONG PENERANGAN  S29 ! | Beberapa hari sahaja lagi Exam Online Penolong penerangan S 29 akan berlangsung. Tarikhnya adalah 17 April ini . Aku yakin ramai yang dah study bagaimana nak lulus dengan jayanya dalam peperiksaan Online Penolong Penerangan s 29 . 

KELEBIHAN MEMILIKI PANDUAN EXAM ONLINE PENOLONG PENERANGAN  S29 !

Tetapi, Korang betul-betul ke faham selok belok peperiksaan online ni ? Korang tahu ramai yang gagal dalam tapisan temuduga SPA setiap tahun !

Fuhh

Dah bersediakah aku ni ? ehh korang lah , aku tak ambik exam online ni. hehe

Mungkin ramai yang belum sedia untuk ambil exam online ni kan. mungkin sibuk atau sebagainya. jadi aku nak kongsikan kepada korang satu panduan yang orang lain gunakan dan mereka telah berjaya dalam peperiksaan Online Penolong penerangan S 29 .

korang nak tahu tak KELEBIHAN MEMILIKI PANDUAN EXAM ONLINE PENOLONG PENERANGAN  S29 ?

1. Kita faham bagaimana peperiksaan online ini dijalankan.
2. kita YAKIN untuk menjawab peperiksaan online ini
3. Kita MAMPU untuk berjaya dalam peperiksaan online ini.
4. Tak nerves bila jawab exam.
5. Tak blank ketika jawab exam.

KELEBIHAN MEMILIKI PANDUAN EXAM ONLINE PENOLONG PENERANGAN  S29 !
Testimoni dari rakan-rakan yang dah berjaya
Jadi, tunggu apa lagi, wang yang keluar hari ini untuk dapatkan panduan online penolong penerangan ini akan menjadi aset berguna kepada diri anda. Ia juga akan membawa kejayaan kepada anda jika anda mengikut segala panduan yang di berikan dan menjawab soalan dengan baik dalam peperiksaan tersebut nanti.

Orang cakap sediakan payung sebelum hujan . nah ! aku bagi korang payung sebagai bantuan untuk korang.

Bagi yang berminat nak dapatkan Panduan Exam Online Penolong penerangan S 29 ni , korang boleh dapatkan di pautan di bawah .

Dapatkan  di sini - Panduan Exam Online Penolong Penerangan S 29 !

**korang akan di bekalkan 4 bonus tambahan jika korang dapat panduan tersebut.

Semoga usaha kalian yang ini mampu memberi kejayaan kepada anda dalam peperiksaan online tersebut. aku doakan dari jauh bagi kalian semua untuk berjaya nanti. yang penting usaha dan teruskan study sehingga hari peperiksaan nanti tau. Semoga berjaya.

Sekian .

Read More

12 April 2017

PANDUAN BISNES AIR BALANG SEMPENA BULAN RAMADHAN !

PANDUAN BISNES AIR BALANG SEMPENA BULAN RAMADHAN ! • Lebih kurang sebulan sahaja lagi kita bakal memasuki bulan mulia iaitu bulan ramadhan , sudah pasti ramai di antara kita yang sudah mula mengatur langkah untuk mencari pendapatan lebihan sempena bulan ramadhan ini. Mungkin aku boleh cadangan satu bisnes untuk korang. iaitu bisnes air balang .


PANDUAN BISNES AIR BALANG SEMPENA BULAN RAMADHAN !

Untuk pengetahuan korang, bisnes air balang sentiasa menjadi bisnes popular dalam kalangan rakyat malaysia terutamanya pada bulan ramadhan. Sebabnya orang PASTI akan cari air sejuk untuk juadah berbuka puasa. Jadi sebab tulah aku cakap bisnes air balang ini sentiasa menjadi rebutan ramai .

Persoalannya sekarang ! Macam mana nak mula bisnes air balang ni ? Betul ke air balang ni  menguntungkan korang ?

fuhhh sabar-sabar ! bagi aku tulis bagi habis dulu ya . hehehe

Sebenarnya modal untuk bisnes air balang adalah sangat sedikit berbanding dengan perniagaan lain. kalau korang tak percaya . nak mulakan bisness air balang kena ada modal . harga untuk satu balang sudah rm 150 . berapa banyak air yang anda mahu jual bergantung kepada modal anda. 1 balang satu air .

Kos meja lagi ,

kos kanopi lagi ,

kos kenderaan lagi .

Fuhh kusut wehh !

Jangan risau, aku dekat sini nak bagi pertolongn dekat korang bukan nak suh korang terawang-awang di udara tanpa tali. cewaahh ayat dia . haha

Aku nak syorkan satu panduan bisnes air balang untuk korang yang mana korang perlu dapatkannya sesegera mungkin sebab aku takut harga dia naik jer nanti. maklumlah nak dekat bulan puasa dah kan . jadi , panduan yang aku maksudkan adalah Panduan Bisnes Air   .

Korang akan di beri makluat termasuklah cara nak tempah tapak niaga korang sehinggalah rahsia-rahsia yang penulis sendiri dedahkan dalam panduan Bisnes air balang ini . SERIUS TAK RUGI sebabnya korang bukan saja boleh guna masa bulan ramadhan tetapi hari-hari selepas tu juga kalau korang berminat boleh buat di pasar malam atau ada event-event atau majlis-majlis lain .

PANDUAN BISNES AIR BALANG SEMPENA BULAN RAMADHAN !


Dapatkan di sini - Panduan Bisnes Air Balang .

harga asal RM 250 ! tapi penulis bagi diskaun jadi RM 60 ja ! cepat2 dapatkan sebelum ia naik balik ! 

aku selalu ingatkan untuk yang nak beli panduan yang pernah aku tulis sebelum ini termasuk panduan bisnes air balang ini . apa nasihat aku ? kalau serius nak berniaga ! pastikan dapatkan segera panduan. tak guna kalau kita hanya try and error dan akhir sekali kita gagal. lebih baik kita baca dan ikut panduan yang di berikan. tak perlu pening kepala bila kita terasa susah berniaga .

Dapatkan segera PANDUAN BISNES AIR BALANG SEMPENA BULAN RAMADHAN ! , bukan apa sebab dah nak puasa kan. hehe korang pun nak cari balang lagi, meja lagi dan sebagainya. satu tips untuk korang nak berjaya dalam bisnes. banyakkan sedekah . walaupun satu ringgit pasti akan dapat gandaannya nanti . tak percaya ? cuba buat. aku dah cuba dan dah dapat pun :)

Sekian .

Read More

05 April 2017

PANDUAN MUET 2017 UNTUK ANDA- SOALAN DAN TEKNIK MENJAWAB !

PANDUAN MUET 2017 UNTUK ANDA ! | Peperiksaan Muet yang akan berlangsung tidak lama lagi pasti membuatkan korang rasa nervous dan tak tentu arah. betul tak ? hehe aku pun pernah melalui benda yang sama . Jadi aku nak kongsikan sedikit PANDUAN MUET 2017 UNTUK ANDA .

Soalan muet terkini


Pertamanya, sebelum korang masuk dewan exam korang kena Study dulu. Jangan main redah masuk dewan exam tanpa praktis terlebih dahulu. Mungkin korang dah study masa dalam kelas dengan kawan-kawan korang atau pun lecturer korang ajar korang mengenai exam Muet ini.

Lepas belajar cuba buat latihan sebelum masuk exam. kalau ada kekurangan, korang boleh improve lagi sebelum exam.

Buat soalan-soalan Muet untuk membiasakan korang dengan struktur soalan yang ada dalam exam. Kalau exam speaking, banyakkan bercakap dalam bahasa Inggeris. Masalah pelajar melayu termasuk aku dan korang adalah MALU nak cakap bahasa inggeris.

Sebabnya nanti member suka bahan korang . Betul tak ?

Cara mudah, kalau korang nak berjaya , berhenti dari rasa malu tak bertempat. kalau tidak , Band korang akan setakat band 3 jer. susah tau nak dapat band 5 untuk budak melayu macam kita yang jarang guna perkataan inggeris ni.

Yang kedua , dapatkan satu panduan Muet . Ia macam buku yang korang beli dekat kedai buku tetapi ia bersifat digital , korang kena baca guna laptop atau handphone. kalau rajin, korang pi print itu je.

Kenapa kena beli Panduan Muet ini ?


1. korang serius nak Score Band 5 dalam Muet .
Kalau TAK SERIUS, boleh ja tutup terus blog ini dan abaikan apa yang aku cakap ni.

2. Ada Contoh soalan dan panduan untuk menjawabnya.
Serius ini akan membantu korang.

3. latih tubi sebelum exam .

Bukan mudah nak dapat Band 5 kalau korang perangai macam yang aku sebut dekat atas tu. Malu , Malas dan lain-lain. Sekurang-kurangnya kalau korang beli panduan Muet ini, korang boleh study di mana sahaja korang berada betul tak ? nanti nak exam , tak lah takut-takut.

Dapatkan di sini - PANDUAN MUET

Akhir kata, aku ulang buat kali ketiga, Nak dapat band 5 itu susah, nak usaha ke arah tu lagi susah. Hanya orang yang study dan belajar PANDUAN MUET 2017 sahaja yang mampu untuk berjaya. selebihnya hanya aku serah pada korang untuk jawab elok-elok dalam exam nanti. kalau aku ada sebelah korang, aku nampak buat salah. gigit sorang-sorang nanti. hehehe

Selamat menjawab Exam !

Sekian.

Read More

02 April 2017

ALTERNATIF SELAIN SPA UNTUK KERJA DENGAN KERAJAAN !

Pernah tak rasa kecewa bila mohon kerja dengan SPA tapi tak dapat ? Mesti sedih kan. Aku pun dulu macam tu, rasa sedih yang teramat. rasa macam sempit je jalan nak kerja dengan kerajaan .Jadi ada yang bertanya ada ke Alternatif lain selain SPA untuk memohon kerja kerajaan.


ALTERNATIF SELAIN SPA UNTUK KERJA DENGAN KERAJAAN !


Pendek kata , ada ka cara lain nak kerja dengan kerajaan selain melalui SPA ?


Jawapannya ADA !

Fuuyoo , lega rasa bila dengar ada alternatif lain untuk kerja dengan kerajaan.

Korang nak tahu tak cara dia ?

Adalah dengan memohon secara terus kepada agensi-agensi kerajaan yang ada . Korang tahu ada dua ratus lebih agensi kerajaan yang boleh terima korang kerja dengan diorang.

TAPI ADA MASALAH !

1. Korang tak tahu cara macam mana nak apply atau mohon kerja dengan kerajaan.

2. ada ke soalan atau tips untuk memohon kalau ikut cara ni ?

3. Tak YAKINLAH !

JANGAN RISAU !

Masalah anda tu hanya kecil sahaja sebab aku ada jalan penyelesaian untuk korang! . Ada satu panduan Agensi Kerajaan yang aku nak cadangkan untuk korang. Apa yang ada dalam Panduan Agensi Kerajaan ini ?

Panduan Agensi Kerajaan ini mengandungi;

[+] Direktori Lengkap 203 Agensi beserta Alamat & Nombor Telefon
[+] Action Plan: 7 strategi
[+] Template Resume Khas untuk Kerjaya Agensi

Harga dia berapa ni admin ?

Murah jer RM 30 .

Perlu ke nak beli Panduan Agensi Kerajaan ini ?

PERLU SANGAT untuk korang yang SERIUS SAHAJA !

Sebab orang yang serius adalah orang yang akan berjaya .

Dapatkan di sini - Panduan Agensi Kerajaan.

**baca dan teliti dahulu panduan tersebut. scroll ke bawah dan klik " beli sekarang " untuk membeli.

Aku hanya mampu cadangkan kepada korang sahaja mengenai ALTERNATIF SELAIN SPA UNTUK KERJA DENGAN KERAJAAN , selebihnya hanya korang yang buat keputusannya. Yelahkan , masa depan korang bukan aku. hehe Gunakan peluang ini untuk memperoleh kerja kerajaan yang anda idamkan. Semoga berjaya.

Ini juga salah satu usaha untuk berjaya.

Sekian.


Read More