Senarai Penuh Peserta Big Stage 2019. Mulai 18 Ogos 2019, rancangan realiti berkonsepkan nyanyian akan kembali menghiasi malam anda. Rancagan tersebut adalah Konsert Big Stage Musim ke 2 (2019). Dah masuk musim kedua dah rupanya rancangan ini.

Anda masih ingat siapa juara musim pertama big stage dulu? jawapannya adalah Sarah Suhairi. Penyanyi kecik molek tu semakin meningkat naik. Suara dia pun power tau.

Untuk musim baru ni, kita mencari juara baru bagi big stage musim 2. Siapakah yang akan memenangi gelaran juara ini?  Sama-sama kita nantikan.


Senarai Penuh Peserta Big Stage 2019


Sebelum nak tahu juara, kita kenalah tahu siapakah peserta untuk musim kedua ini.

Senarai Penuh Peserta Big Stage 2019

Jumlah keseluruhan peserta big stage musim 2019 adalah seramai 12 orang peserta. Dan setiap minggu akan ada penyingkiran. Konsep yang sama macam rancangan realiti yang lain. Jom kita berkenalan dengan semua peserta.

Peserta lelaki 


Aziz Harun (Brunei)
Han Byul (Korea Selatan)
Irfan Haris (Malaysia)
Kucaimars (Malaysia)
Santesh (Malaysia)
Adzrin (Malaysia).

Peserta perempuan


Chaleeda (Thailand)
Dinda Permata (Indonesia)
Fieya Julia (Malaysia)
Neeta (Malaysia)
Sheryl Shazwanie (Malaysia)
Syada Amzah (Malaysia).

Big Stage Astro ini dah masuk season 2, tapi siapa pula pengacara diorang kali ni? Untuk info, mereka masih mengekalkan gandingan Sherry Alhadad dan juga Aliff Satar sebagai pengacara program ini.

Juri pula ada perubahan apabila mereka hanya mengekalkan Dato Siti Nurhaliza dari musimpertama dan di tambah dengan dua juri baru. Mereka adalah Cakra Khan dan Judika.

Turut sama akan ada juri jemputan setiap minggu ya. Siapa pula lah nanti kan. hehe

Big Stage akan bersiaran pada setiap hari ahad jam 9 malam. Nantikan kemunculannya pada 18 Ogos ini.

Jom join group >> Kaki Hiburan << untuk live streaming.

Post a Comment

Previous Post Next Post