Live Streaming Big Stage 2019 Minggu 1 (18.8.2019). Malam ini akan bermulanya pertandingan realiti berkonsepkan nyanyian itu Big Stage Musim Kedua. Ramai tak sabar nak tengok episod pertama malam ini kan.

Rancangan ini telah memperkenalkan senarai peserta yang akan bersaing untuk musim kedua ini. Antara peserta yang terlibat adalah Santesh, Han Byul dan ramai lagi. Seramai 12 peserta yang telah akan memulakan cabaran hari ini.

Live Streaming Big Stage 2019 Minggu 1 (18.8.2019)


Tarikh : 18.8.2019
Masa : 9 pm

Bagi yang nak tengok live streaming boleh tengok di bawah ni ya.

Live Streaming Big Stage 2019 Minggu 1 (18.8.2019)



p/s : tolong refresh sampai link muncul ya. admin dah update link dah.


Jom join group >> Kaki Hiburan << untuk live streaming.

Tak sabar nak tengok kesemua peserta beraksi dalam pentas kali ini. Seperti biasa, pengcara untuk program ini adalah Alif Satar dan Sherry Al hadad. Juri pula dibarisi oleh Dato Siti Nurhaliza, Cakra Khan dan Judika.

Peserta manakah yang akan menonjol dalam minggu pertama ini? sama-sama kita saksikan.

Selamat menonton.

Post a Comment

Previous Post Next Post