Biodata Han Byul Peserta Big Stage 2019. Ramai dah yang mula merisik siapa peserta big stage dari korea tu? hehe betul tak apa yang aku cakap ni. Mentang-mentang dia dari korea dan ala- ala kpop, terus korang nak usha eh. haha

Baik, macam yang korang dah baca, nama peserta korea dalam big stage 2019 adalah Han Byul atau nama penuhnya adalah Jang Han-Byul.

Biodata Han Byul Peserta Big Stage 2019



Dia mengambil cabaran untuk menyertai rancangan realiti dari Malaysia dan dia juga sudah bersedia untuk menyanyikan lagu-lagu bahasa Melayu di pentas big stage kali ini.

Biodata Han Byul Peserta Big Stage 2019


Nama Penuh : Jang Han-Byul
Asal : Korea Selatan.
Lahir : Australia
Tarikh Lahir : 4 Julai 1990
IG- Instagram Han Byul Big Stage.

Biodata Han Byul Peserta Big Stage 2019

Baru aku tau yang Han Byul ni walau tak terkenal sangat tapi lagu-lagu dia banyak yang jadi OST drama-drama korea. Antaranya adalah Sassy Go, Remember, Blow Breeze dan beberapa lagi.

Harapnya Han Byul ni dapat pergi jauh lah ya. Tapi kalau market value, mesti dia dapat kekal lama musim ni. tapi kita tak tau apa yang akan terjadi kan.

Kita harap dia berjaya. Good Luck Bro !

Post a Comment

Previous Post Next Post