Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 21.7.2019. Siaran langsung malam ini akan dikongsikan di bawah. Seperti biasa setiap minggu akan ditayangkan rancangan I Can see your voice yang menggunakan format yang sama dengan program di Korea. Cumanya ini adalah versi Malaysia.

Setiap minggu, ramai peminat-peminat rancangan ini akan menantikan episod yang ditayangkan. Minggu lepas kit ada tetamu undangan iaitu Datin Alyah. Manakala untuk minggu ini kita ada Syameel.

Datin Alyah berjaya meneka penyanyi sebenar minggu lepas, agak-agak Syamel dapat teka atau tidak yer. hehe


Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 21.7.2019


Selain Syamel ada lagi dua orang tetamu undangan yang akan memeriahkan malam ini. Siapakah mereka? Mereka adalah Fizie Hotfm dan Hefny. Tak sabar nak tengok kemeriahan cerita ni. hehe

Tarikh : 21.7.2019
Masa : 9 pm

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 21.7.2019




video full dah update, Refresh banyak kali sampai video penuh muncul

jom like page admin >> Blogpadu << untuk live streaming.

Bagi yang tak tahu, rancangan ini berkisar mengenai pencarian penyanyi sebenar atau penyamar berdasarkan rupa paras dan sample suara oleh artis jemputan.

Memang setiap minggu ada sahaja ragam mereka di atas pentas. Malam ini, kita tengok siapa pula yang akan salah teka. hehe

SILAKAN SHARE DAN SELAMAT MENONTON.




Post a Comment

Previous Post Next Post