Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 14.7.2019

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 14.7.2019. Malam ini, akan ditayangkan rancangan realiti yang di adaptasi dari Korea iaitu I can see your voice versi Malaysia. Setiap minggu akan ada artis jemputan yang memeriahkan program ini dan kali ini artis yang dijemput adalah Alyah.

Mesti tak sabar nak tengok kan. hehe Agak-agak boleh ke Alyah teka penyanyi sebenar atau pelakon ya?

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 14.7.2019


TARIKH : 14 Julai 2019
Masa : 9 pm

Rancangan ini dihoskan oleh Syukhotfm dan Sean LEE.  Selain alyah ada dua lagi tetamu jemputan yang akan membantu alyah buat keputusan. Mereka adalah Awal Ashaari dan juga Marsha.

Live Streaming I Can See Your Voice Malaysia 14.7.2019





Semoga persembahan malam ini akan jadi yang terbaik dan bestlah kan. hehe setiap minggu mesti ada sahaja peserta yang viral sebab suara diorang lebih sedap berbanding artis jemputan. hehe

Tapi rasanyaminggu ni susah sikit kot. Sebab suara Alyah ni memang dah power dah. Antara legend penyanyi yang ada di Malaysia ni.

Peserta kena ambil peluang untuk berduet dengan dia kan.

Apa-apa pun kita tunggu persembahan malam ini ya.

Selamat menonton.

Post a Comment

0 Comments