I Can See Your Voice Malaysia 2019 MINGGU KE 3

Semalam ada ditayangkan rancangan i can see your voice 2019 Malaysia yang dah masuk minggu 3. Kejap jer kan dah masuk episod ketiga.

Ramai yang suka tengok rancangan ni tau. Mungkin sebab lawak atau artis jemputan diorang memang gempak setiap minggu.

Bagi korang yang terlepas episod 3, boleh lah tengok dekat bawah ni ya.


I Can See Your Voice Malaysia 2019 MINGGU KE 3


Untuk minggu ini, artis jemputan mereka adalah Nabila Razali. Dia seorang penyanyi dan pelakon yang terkenal di Malaysia. Ramai budak-budak suka dia ni.

Tapi boleh ke dia teka siapa penyanyi sebenar semalam?

Jom lah tengok dekat bawah ni. hehehe

I Can See Your Voice Malaysia 2019 MINGGU KE 3



Selamat menonton.

Post a Comment

0 Comments