Sepahtu Reunion Al Puasa 2019 Episod 2 FULL

Sepahtu Reunion Al Puasa 2019 Episod 2. Ada yang dah tengok cerita episod ke dua ini? Amacam best ke tidak? hehe kalau tak sempat tengok lagi, korang boleh layan dekat bawah ini ya.

Episod 2 Sepahtu reunion al puasa kali ini mengetengahkan tentang tema " Duit Raya Nak Raya ". Ceritanya mengenai para peniaga sibuk mencari rezeki sehinggakan mereka melupakan kebersihan dan lain-lain.

Mereka hanya memikirkan tentang keuntungan sahaja. Korang nak tahu apa jadi selepas tu ? Jom kita tonton di bawah ni.

Sepahtu Reunion Al Puasa 2019 Episod 2


Tarikh : 17.5.2018
Masa : 10 pm

Tetamu Undangan minggu ini adalah Amira Othman, Dato Rosyam Nor dan juga Fauziah Latif.

Episod 2 FULL

Tekan Play sahaja pada video bawah ni ya.



Lawak tak episod kali ini? Rugi tau kalau tak tengok.
Tak sabar nak tunggu episod minggu depan pula macam mana kan. hehe

Selamat Menonton.


Post a Comment

0 Comments