Live Streaming Sepahtu Reunion LIVE 2019 [3.5.2019] Minggu ke 15

Live Streaming Sepahtu Reunion LIVE 2019 [3.5.2019] Minggu ke 15. Malam ini merupakan malam terakhir sepahtu reunion live akan berlangsung. Tapi jangan risau sebabnya dalam bulan puasa nanti akan ada sepahtu reunion live al puasa tau.

Jadi tak yah sedih-sedih. hehehe

Untuk episod kali ini siapa pula artis undangan mereka ya? Kalau nak tahu, nanti admin update ya.

Live Streaming Sepahtu Reunion LIVE 2019 [3.5.2019] Minggu ke 15


Tarikh : 3.5.2019
Masa : 9 pm


Live Streaming Sepahtu Reunion LIVE 2019 [3.5.2019] Minggu ke 15


Link episod 15 Full, boleh tonton di sini - Sepahtu Reunion Ep 15 Akhir.

p/s : tolong refresh banyak kali sampai live streaming keluar.

Jom join group fb >> Saluran Live << untuk live Streaming.

Harapnya malam last ni, dapat tetamu undangan yang best dan sporting lah kan. Baru meriah rancangan sepahtu ni kan. hehe

Korang tunggu tau malam ni. :)

Post a Comment

0 Comments