Recents in Beach

Sepahtu Reunion Live 2019 Minggu 14 (FULL)

Sepahtu Reunion Live 2019 Minggu 14 (FULL). Semalam, dah macam apa jer sepatu reunion 2019 ni. Hahaha Episod 14 dah, tapi masih tak mengecewakan. betul tak? semua pakat gelak tak berhenti. Memang terbaik persembahan yang disampaikan oleh sepahtu.

Tetamu undangan bagi episod ini adalah Ummi Nazeera dan Dato M Nasir. Memang tak tahan tengok diorang berdua beraksi semalam. hehe korang perasan tak ?

Sepahtu Reunion Live 2019 Minggu 14 (FULL)

Tema untuk minggu 14 ini adalah Penarik Becha bahagian 2. Ia mengisahkan kehidupan penarik becha yang mempunyai pelbagai dugaan dan cabaran. Kalau nak tahu lebih, korang kenalah layan dekat bawah ni ya.

Episod 14 FULL





p/s : Refresh sampai video penuh muncul ya, admin dah update dah tau.

Setiap minggu admin update episod baru sepahtu,
Tapi korang tak like pun page admin kan.

Jom like page admin >> Blog padu <<
Terima kasih buat yang sudi.

hehe

Info Minggu ini

Tarikh : 26.4.2019
Masa : 9 pm

Amacam,best tak? haha rugi tau kalau korang tak tengok. hehe Kalau dah tengok tu, boleh lah share yer.

Selamat menonton.


Post a Comment

0 Comments