Sepahtu Reunion Live 2019 Minggu 13 (FULL).  Amacam ? Best tak episod ni? hehe Rupa-rupanya dah masuk episod yang ke 13 dah sepahtu reunion live 2019 ni. Setiap minggu akan ada tema yang mengetengahkan isu-isu masyarakat sebagai tontonan umum.

Sepahtu semakin bijak mengatur idea-idea persembahan mereka. Untuk episod ke 13 ini,tema yang dipilih adalah Harta Pusaka Berpuaka. Wah, apa pula ceritanya ni ? ada yang berebut harta pusaka ke ni ?

Sepahtu Reunion Live 2019 Minggu 13 (FULL)


Tetamu undangan pada minggu ini adalah Jasmine Suraya dan juga Dato Jamal Abdillah tau.

Tarikh : 19.4.2019
Masa : 9pm

Sepahtu Reunion Live 2019 Minggu 13 (FULL)




p/s : Sila refresh blog ni kalau episod penuh tak muncul ya.

Sweetnya tengok jasmine suraya ni kan. hehe Itulah korang, ambil pengajaran dari kisah yang sepahtu buat ni. Jangan sibuk berebut harta sehingga berpisah anak beranak.
Ingat tu.

Selamat menonton !



Post a Comment

Previous Post Next Post