Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2019 Episod 3

Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2019 Episod 3. Pejam celik, pejam celik dah masuk minggu ke tiga sudah rancangan ni kan. Setiap minggu pasti ada gelagat lucu yang diorang persembahkan dekat kita.

Agak-agaknya malam ni, ada tak scene lawak yang betul-betul lawak dari diorang ni? Harap-harap adalah kan.

Untuk pengetahuan korang, malam ini akan ada artis jemputan tau. Artis tersebut adalah MIRA FILZAH !

Gambar Mira Filzah dalam Sepahtu Reunion Live 2019 Episod 3


hahaha kemain lah diorang ni, nak bagi pick up line dekat mira lah tu. hahaha

Tak sabar nak tengok live malam ni.

Tarikh: 8.2.2019
Masa : 9pm

Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2019 Episod 3


Bagi yang nak tengok episod penuh → Tonton Episod 3 FULL di sini . (klik)


jom like page >> Blog padu << untuk live streaming.

Ada seorang lagi tetamu misteri untuk minggu ini. Korang tahu tak siapa? aku pun tak tahu sebenarnya. Kita kena tunggu persembahan merekalah malam nanti.

Tak sabar nak tengok kan. Jom share entri ni dekat fb korang. Terima Kasih :)

Post a Comment

0 Comments