Sepahtu Reunion Live 2019 Episod 4 Full

Sepahtu Reunion Live 2019 Episod 4 Full. Semalam, boleh dikatakan antara malam terbaik sepahtu. Memang persembahan yang kelakar dan sangat menarik. Ditambah pula dengan kehadiran tetamu jemputan iaitu Siti Nordiana dan juga  Norman Hakim.

Memang tak sangka sebenarnya bila dapat tengok Norman Hakim masuk sebagai cameo dalam episod kali ni. Yang paling best adalah bila dia hampir-hampir robohkan bus stop dalam stage tu. hehe

Sepahtu Reunion Live 2019 Episod 4 Full


Tarikh : 15.2.2019
Masa : 9 pm

Bagi yang terlepas episod semalam, korang boleh layan dekat bawah ni ya.

Sepahtu Reunion Live 2019 Episod 4 Full





nanti admin update link dari Astro Gempak pula ya. Tunggu.

Jom like page admin >> Drama Malaysia << untuk live streaming.

Selamat menonton.

Post a Comment

0 Comments