Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2019 Episod 5. Minggu lepas, Sepahtu nampak serasi dengan tetamu undangan Siti Nordiana. Banyak juga punch line yang diorang bagi minggu lepas kan. Korang boleh tengok balik dekat persembahan minggu ke 4 yang aku update sebelum ini.

Untuk minggu kelima ni, artis yang dijemput untuk memeriahkan sepahtu reunion adalah FARAH NABILAH. Masih ingat tak korang tahun lepas Farah Nabilah join sewaktu minggu ke berapa tah. hehe

Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2019 Episod 5


Tarikh  : 22.2.2019
Masa: 9pm

Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2019 Episod 5


- akan di kemaskini kemudian.

Jom join group ni>> Saluran Live << untuk live streaming.

Harapnya persembahan sepahtu tak mengecewakan lah ya. Dapat pula gandingan yang pernah digandingkan sebelum ni. hehe

Post a Comment

Previous Post Next Post