Live Streaming Sepahtu Reunion LIVE 2019 Minggu 1

Live Streaming Sepahtu Reunion LIVE 2019 Minggu 1. Hari ini akan bermulanya rancangan lawak kegemaran ramai iaitu Sepahtu Reunion Live. Ramai yang tak sabar nak tunggu kumpulan sepahtu beraksi.

Jadi malam ini, tunggu depan tv tau.

Rancangan sepahtu reunion live ini merupakan rancangankhas untuk kumpulan mereka di pentas dan di kaca tv. Diorang pun dah tak masuk rancangan lawak seperti MLM dan lain-lain kan.

Live Streaming Sepahtu Reunion LIVE 2019 Minggu 1


Kiranya rancangan ini pengubat rindu buat peminat mereka.

Tarikh Mula Tayangan : 25.1.2019
Masa : 9pm

Live Streaming Sepahtu Reunion LIVE 2019 Minggu 1






**Tekan Refresh/ F5 kalau live streaming tak keluar.

Pastikan korang like page bawah ni tau.

Jom like page kami >> Sepahtu << untuk live streaming.

Kumpulan Sepahtu terdiri daripada Jep, Rahim, Shuib dan Pak ya. Tak sabar nak tengok episod pertama ni kan. Standby siap-siap malam ni !

Post a Comment

0 Comments