Type something and hit enter

author photo
By On
Rancangan Senang Terhibur Episod 3. Dah memasuki minggu yang ketiga siaran. Rancangan senang terhibur mula mendapat tempat dalam kalangan peminat.

Mana tak nya, setiap minggu ada sahaja celoteh dan lawak yang diberikan oleh pengacara rancnagan ini dan juga tetamu yang hadir.

Untuk minggu ke tiga ini, tetamu yang terlibat adalah Ropie, Nana Sheme dan juga Bell !

Tarikh Tayangan : 20.1.2019
Masa : 11 malam


Rancangan Senang Terhibur Episod 3



Bagi yang terlepas episod semalam, boleh layan dekat bawah ni ya.

↓↓


Amacam, best tak ?

hehe lawak kan tengok mua ropie ni. hahaha

Jom like page kami >> Waktu Senang Terhibur << untuk live streaming.


Click to comment