Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Final Maharaja Lawak Mega 2018 (18.1.2019). Pentas Final akhirnya akan berlangsung malam ini. 5 Peserta akan bertanding di pentas ini. Sudah pasti kita tak sabar nak tengok peserta yang mana yang akan memenangi pertandingan ini.

Antara mereka yang masih kekal di pentas final adalah Taman, Shiro, Zero,Bocey dan juga Puteh.

Final maharaja lawak mega akan berlangsung pada 18 Januari 2019 bermula jam 9 malam .

Live Streaming Final Maharaja Lawak Mega 2018 (18.1.2019)


Live Streaming Final Maharaja Lawak Mega 2018 (18.1.2019)



link 2 - https://www.twitch.tv/mrepl

link 3 - https://www.facebook.com/dianne.darleen/videos/2029742673770724/

** Tekan F5/ Refresh kalau live streaming tak keluar ya.

** Minta maaf atas kekurangan, ini jer mampu setakat ni. :)

Update

Final Maharaja Lawak Mega 2018 FULL

#maharajalawakmega2018full  #mlm2018

episod penuh - http://www.blogpadu.com/2019/01/video-penuh-final-maharaja-lawak-mega.html


Jom join group >> Saluran Live << untuk live streaming.

Agak-agak siapa yang akan jadi juara ya? hehe tak sabar lak.

Sedikit recap untuk korang, Hos MLM 2018 adalah Dato Ac Mizal dan juri yang telah menilai persembahan peserta sejak minggu pertama adalah Douglas Lim, Tya Ariffin, Remy Ishak dan Scha Alyahya.

Live Streaming Final Maharaja Lawak Mega 2018 (18.1.2019)


Tak sabar lah nak tahu siapa yang akan dinobatkan menjadi juara. Setakat ini aku boleh katakan yang kesemua peserta ada kelebihan tersendiri dan tak boleh nak jangka siapa yang akan menang.

Jadi kita tunggu jerlah malam ni ya. hehehe

Tolong Share post ni dekat rakan-rakan korang atau di wall korang ya. terima kasih.

Click to comment