Type something and hit enter

author photo
By On
Video Penuh Maharaja Lawak Mega 2018 Minggu 3. Semalam menyaksikan satu kumpulan lagi tersingkir dari pentas maharaja lawak mega 2018. Sedih ada, terkejut pun ada.

Tapi itulah ada pertandingan. Kumpulan Kiut meninggalkan pentas maharaja lawak mega 2018. Rasa macam ada jer yang tak lawak dari diorang kan. hehe

Nak buat macam mana... terima jerlah hakikatkan.
korang tak undi depa kot ?

hahaha

Video Penuh Maharaja Lawak Mega 2018 Minggu 3


Bagi yang tak dapat tengok live semalam, anda boleh layan di bawah ni ya.

Video Penuh Maharaja Lawak Mega 2018 Minggu 3


Bagi anda yang nak layan part by part mengikut persembahan peserta. Anda boleh tonton di pautan ini : MLM 2018 Minggu 3.

Kalau yang nak link full, nanti admin kongsikan ya.

Selamat menonton !


Click to comment