Type something and hit enter

author photo
By On
Video Penuh Maharaja Lawak Mega 2018 Minggu 2. Semalam telah disiarkan rancangan maharaja lawak mega 2018 untuk persembahan minggu kedua.

Ramai yang menonton secara langsung memberi pelbagai reaksi positif mengenai persembahan minggu ini.

Bagi yang terlepas persembahan minggu ini, boleh tengok di bawah ya.

Dua Peserta Tersingkir.


Untuk minggu kedua ini, ada dua peserta yang telah disingkirkan. Mereka adalah Kumpulan 2B dan juga peserta solo iaitu Hilmy.

Mereka tersingkir setakat ini sahaja.
Ramai juga yang terkejut !


Video Penuh Maharaja Lawak Mega 2018 Minggu 2


sebab ada dua penyingkiran sekali gus.
jarang-jarang Astro buat kejam macam ni.

hahaha
sekali sekala buat, barulah ada kelainan kan.

Video Penuh Maharaja Lawak Mega 2018 Minggu 2


- Admin akan update video penuh dekat sini kemudian ya.
nanti admin update dekat group Saluran Live ni ya.

Part 1


Part 2



Sebelum tu, korang layanlah persembahan minggu lepas mengikut peserta part by part dekat bawah ni ya.

Link - http://www.gempak.com/maharaja-lawak-mega-2018/video

Selamat menonton !

Kita jumpa minggu hadapan pula !

Click to comment