Type something and hit enter

author photo
By On
Konsert Gegar Vaganza 5 Minggu 1 FULL. Malam semalam telah mencetuskan satu fenomena baru apabila konsert gegar vaganza musim ke 5 telah kembali bersiaran. Memang padu dan saya rasa ramai yang setuju mengenai peserta yang bertanding kali ini memang power-power.

Bagi yang tak sempat tengok live semalam, boleh layan konsert penuh Minggu pertama gegar vaganza 5 di bawah ini ya.

Gegar Vaganza 5 Minggu 1 FULL


Konsert Minggu 1 GV 5



Lepas dah tengok tu, jom lah share dengan rakan-rakan anda yang lain !

Tak sabar nak tengok aksi para peserta dalam minggu ke 2 nanti.

Untuk senarai lagu, boleh baca senarai lagu minggu ke 2 GV 2018, Dengarnya diorang tukar-tukar lagu.

Click to comment