Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Super Spontan Xtravaganza Minggu 5 ( 17.8.2018 ) - Malam ini seperti biasa, akan ditayangkan rancangan lawak super spontan 2018. Ramai yang suka tengok rancangan ni sebab memang penuh dengan gelak ketawa dan memang best lah . Tambah pula dengan pengacar dia yang fun dan menarik iaitu Dato Ac Mizal.

Bagi yang tak dapat tengok di tv, boleh layan live streaming dekat bawah ini ya.

INFO Program

Tarikh : 17.8.2018
Masa : 10 Malam

Dalam persembahan minggu lepas, memang seronok bila aksi-aksi peserta berjaya menarik minat peminat yang menonton .

Live Streaming Super Spontan Xtravaganza Minggu 5 ( 17.8.2018 )


LIVE STREAMING 


Akan diupdate kemudian.

Jom like page kami >> Blog Padu << untuk tonton live streaming .

** kalau ada live, admin update ya !

tunggguuuu

Peserta mana yang akan disingkirkan daripada pentas super spontan malam ini ?
tak sabar lak nak tengok kan.

hehehe

Jom kongi pautan ini di TL korang, nanti boleh tengok terus ja kan.

Click to comment