Type something and hit enter

author photo
By On
Live Streaming Jozan Live Minggu 4 - Hari ini seperti biasa, akan ditayangkan rancangan bual bicara JOZAN di Astro warna. Ramai juga yang minat dengan rancangan ni kan. hehe

Minggu ni ada beberapa tetamu yang akan hadir. Antaranya adalah Ruffedge, Hanna Delisha dan Hisham Hamid.

tak sabar nak tengok, Jozan interview mereka malam ni kan hehehe


Live Streaming Jozan Live Minggu 4


Jozan live akan berlangsung pada jam 10 malam nanti.

Live Streaming







Jom like page kami >> Blog Padu << untuk tonton live.


Click to comment