Type something and hit enter

author photo
By On
Untuk minggu 3 ini, Live Streaming gema gegar vaganza 2 akan berlangsung seperti biasa. Aku sudah kongsikan link live dekat bawah ni tau.

nak minta tolong share jer entri ni.
lagi ramai , tengok lagi meriah kan.

Live Streaming Gema Gegar Vaganza 2 [ 2018 ]
Live Streaming Gema Gegar Vaganza 2 [ 2018 ] 
Ramai yang minat dengan persembahan adeep nahar kan. suara dia power minggu lepas.

minggu ni agak-agak dia perform juga ke tak ? .

harap-harap dia perform lah kan.

Dimana In-team ?
sunyi jer kan..

hehe
ke aku yang perasan macam tu ?

apa apa pun, jom layan persembahan live minggu ini di bawah :-

Minggu 3





Like page aku tanda support - SINI .

Terima kasih semua ! :D


Click to comment