Live Streaming Gegar Vaganza 4 [ 2017 ] Minggu 6

Hai korang, malam ni ada konsert gegar vaganza 4 untuk minggu ke 6. untuk korang yang nak tengok live, aku kongsikan Live Streaming Gegar Vaganza 4 [ 2017 ] Minggu 6 untuk korang. sebelum tu, korang like dulu ya page aku - SINI .


Live Streaming Gegar Vaganza 4 [ 2017 ] Minggu 6




Link dah update dah ni ,
sat gi malam , korang tengok dekat sini jer tau.
tekan play sahaja.

jom share dengan kawan-kawan lain. kita tengok ramai-ramai. malam ni senarai lagu best-best tau. boleh kata majoriti lagu baru dan tengah viral sekarang ni. Jampi pun ada tau. cuba teka siapa yang nyanyi lagu tu malam ni ?
hehhehe

kita tunggu malam ni tau.


0 comment... add one now

Visitors