Konsert Akhir di Johor, Senarai Lagu Final Gegar Vaganza 4 ( 2017 )

Minggu depan dah final rupanya gegar vaganza 2017. kejap jer kan. musim ni tak banyak sangat drama dalam kalangan peserta. kebanyakkannya lebih senyap dan fokus kepada persembahan yang berkualiti . kalau korang nak tahu lagu yang akan dinyanyikan di final gegar vaganza 4 . korang boleh baca dekat bawah ni ya.


Senarai Lagu Final Gegar Vaganza 4 ( 2017 )

Senarai Lagu Final Gegar Vaganza 4 ( 2017 ) 


# Nabil dan Jihan.

Ini lagi Boom- Waris , Nora Danish.
Khayalan – Ve dan Ruff-edge

Lagu untuk Peserta 

#1  Hazami

Lagu : Bahagia ku derita mu ( Hafiq Suib )

#Aishah.

Lagu : All by myself ( celeine dion )

#Firman

Lagu : Drama King ( Black meet Uncle Hussin ).

#Tia Jinbara

Lagu : Smell like teen Spirit ( Nirvana )

# Liza Hanim

Meniti Titian Usang

# Lan Solo.

Lagu : Roman cinta ( Mojo)

Pusingan Battle final GV 4 

Firman - ???
lagu : Tepi Sikit

Aishah - ???

Lagu : Supergirl ( Defam )

Hazami - ???

Lagu - Amboi

' ??? ' - belum ditentukan siapa partner battle mereka nanti .

Sayang sungguh bila syura tersingkir, aku ingat dia boleh masuk sekali dengan peserta final gegar vaganza 2017 . mungkin sebab tak ada rezeki kot kan. tak apalah. kita jumpa di luar nanti ya.

apa pendapat korang mengenai lagu-lagu di pentas akhir GV 4 ni. macam best jer kan. korang komenlah pendapat korang di bawah ni ya .

0 comment... add one now

Visitors