Type something and hit enter

author photo
By On
Minggu depan dah final rupanya gegar vaganza 2017. kejap jer kan. musim ni tak banyak sangat drama dalam kalangan peserta. kebanyakkannya lebih senyap dan fokus kepada persembahan yang berkualiti . kalau korang nak tahu lagu yang akan dinyanyikan di final gegar vaganza 4 . korang boleh baca dekat bawah ni ya.


Senarai Lagu Final Gegar Vaganza 4 ( 2017 )

Senarai Lagu Final Gegar Vaganza 4 ( 2017 ) 


# Nabil dan Jihan.

Ini lagi Boom- Waris , Nora Danish.
Khayalan – Ve dan Ruff-edge

Lagu untuk Peserta 

#1  Hazami

Lagu : Bahagia ku derita mu ( Hafiq Suib )

#Aishah.

Lagu : All by myself ( celeine dion )

#Firman

Lagu : Drama King ( Black meet Uncle Hussin ).

#Tia Jinbara

Lagu : Smell like teen Spirit ( Nirvana )

# Liza Hanim

Meniti Titian Usang

# Lan Solo.

Lagu : Roman cinta ( Mojo)

Pusingan Battle final GV 4 

Firman - ???
lagu : Tepi Sikit

Aishah - ???

Lagu : Supergirl ( Defam )

Hazami - ???

Lagu - Amboi

' ??? ' - belum ditentukan siapa partner battle mereka nanti .

Sayang sungguh bila syura tersingkir, aku ingat dia boleh masuk sekali dengan peserta final gegar vaganza 2017 . mungkin sebab tak ada rezeki kot kan. tak apalah. kita jumpa di luar nanti ya.

apa pendapat korang mengenai lagu-lagu di pentas akhir GV 4 ni. macam best jer kan. korang komenlah pendapat korang di bawah ni ya .

Click to comment