Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2017 Minggu 4


Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2017 Minggu 4


Assalamualaikum, dah sedia untuk sepahtu reunion live 2017 minggu ke 4 ?
tak sabar nak tengok sepahtu jadi gila-gila malam ni. hahaha

dah banyak episod sebelum ni yang betul-betul gila diorang perform. hehe
minggu ni,24 november juga pasti lebih menarik dan menyeronokkan kalau dapat tengo live kan. hehehe

bagi yang tak dapat tengok online, korang boleh tengok live streaming sepahtu reunion live 2017 minggu 4 di bawah ni ya.

like page aku tau - SINI

aku selalu update sebelum diorang start. so boleh standby siap-siap .

minggu 4 dah update !


ini pun ada orang bagi..
terima kasih ya ..
boleh tgk di page aku juga ya..


PROMO JERR..


di laman web sepahtu reunion pun tak update live - http://www.gempak.com/sepahtu-reunion-2017
jadi aku mohon maaf sangat ya.



0 comment... add one now

Visitors