Live Streaming Gegar Vaganza 4 ( 2017 ) Minggu 3

Live Streaming Gegar Vaganza 4 ( 2017 ) Minggu 3. Assalamulaikum korang. amacam dah ready untuk live malam ni ? hehe terima kasih kerana masih setia dengan blog ni ya. minggu 3 bakal menampil persembahan yang lebih menarik bagi kesemua peserta-peserta gegar vaganza 2017.

tak sabar lak nak tengok kan.

sebelum tu mintak tolong like page aku ya - 

Live Streaming Gegar Vaganza 4 ( 2017 ) Minggu 3

Live Streaming Gegar Vaganza 4 ( 2017 ) Minggu 3



Standby, pukul 9 start tau . like page aku yer. hehe

Senarai Lagu Minggu ke 3

1. Lagu Untukmu (Meet Uncle Husin) - Liza Hanim
2. Kenangan Bersamamu (Lefthanded) - Haida
3. Joget Kenangan Manis (Sudirman) - Hazami
4. Knock Knock (Elizabeth Tan) - Syura
5. Terukir Di Bintang (Yuna) - Aishah
6. Bila Resah (Anuar Zain) - Tia Jinbara
7. Sayang Sayang (Aliff Aziz) - Lan Kristal
8. Cinta Tak Keruan - (Amigos) - Aqasha
9. Zalikha (Floor 88) - Firman
10. Wulan Merindu (Cici Paramida) - Elyana
11. Perhaps Perhaps Perhaps (The Pussycat Dolls) - Raja Azura

jom berikan sokongan dekat peserta-peserta yang bertanding malam ni. agak-agak korang siapa yang terkeluar hari ni? hehe

share jangan tak share. hehe

0 comment... add one now

Visitors