Ini Dia Biodata Baby Shima Penyanyi Yang Dikritik Oleh Mas Idayu

Hai , baru ni viral mengenai seorang artis wanita , baby shima di kritik hebat oleh Mas Idayu dalam satu program realiti tv di Indonesia. jadi aku nak kongsikan biodata baby shima yang merupakan penyanyi dari Malaysia.

wow !

Biodata Baby Shima
baby shima cantik bertudung


terkejut ?
hehehe
aku yang terkejut sebenarnya.

sebabnya tak pernah kenal pun dia ni.
tiba-tiba dah viral kan.

Baby Shima merupakan seorang penyanyi kelahiran johor yang pernah mengeluarkan single bertajuk ' Tak Sabar ' . dia juga dikenali sebagai shima smule yang terkenal dengan kesedapan suara bila menyanyi di smule.

Ini Instagram Baby Shima manakala ini Facebook page baby shima .

.. dia dilahirkan pada 20 September 1992 . baru berumur 25 tahun, dia telah menjadi juara dalam bintang idola berita harian 2010 , Mangga mencari bintang pada tahun 2009 dan yang terakhir adalah juara kpopnya raya yang di siarkan di Astro Ria.

Nama baby shima sering menjadi bualan sejak kontroversi ' komen panas ' mas idayu yang viral baru ini. adakah wajar untuk komen macam tu ? hahaha korang nilai lah sendiri ya.

0 comment... add one now

Visitors