Live Streaming Gegar Vaganza 2017

Live Streaming Gegar Vaganza 2017. hari ni berlangsungnya konsert pertama gegar vaganza tau. korang tau program ni akan berlangsung secara live di Astro . jadi kalau nak tengok secara lansung, boleh buka astro lah. kalau nak tengok secara online. jangan risau, korang boleh tengok dekat blog ni ya.

Live Streaming Gegar Vaganza 2017

Live Streaming Gegar Vaganza 2017

sebelum tu, minta tolong korang like page aku jap. bila banyak like, lagi semangat nak update dekat korang kan. hehehe

like - >
minggu 1



Klik play untuk menonton . :)

Minggu 2




Minggu 3


Minggu ke 4



tak sabar nak tengok peserta-peserta ni bersaing setiap minggu kan. aku nak tengok aishah menyanyi dekat gv 4. mesti terbaik punya kan. hehehe

nama seperti liza hanim, syura, haida , hazami dan ramai lagi pasti mengimbau kenangan lama di pentas gegar vaganza kan. korang boleh baca senarai peserta lain di - senarai peserta gegar vaganza 4

0 comment... add one now

Visitors