Gegar Vaganza 4 : Senarai Lagu Minggu Kedua

Gegar Vaganza 4 : Senarai Lagu Minggu Kedua


Fuhh, persembahan minggu pertama Gegar Vaganza 2017 , memang tak di sangka. semua persembahan meletop weh. memang gv4 ni betul-betul all out kan. seronok pula tengok artis yang dah lama tak ada di tv kembali di tv kan. jom aku kongsikan lagu minggu kedua untuk musim ini.

Senarai Lagu Minggu Kedua GV4

persembahan minggu kedua gegar vaganza mesti lebih hebat. kali ni senarai lagu diorang ni mesti lebih mencabar. sebabnya mereka menyanyikan lagu orang lain.

ini lagu  dia :


Aishah - Dingin (Ziana Zain)
Firman - Rindu Serindu - Rindunya (Spoon)
Hazami - Setengah Mati Merindu (Judika)
Liza Hanim - Aku Hanya Pendatang (Fransisca Peter)
Lan Kristal - Karam (Zabarjad)
Tia Jinbara - Cenderawasih (Kris)
Elyana - Masih Cinta (Kotak)
Syura - Ku Pendam Sebuah Duka (Khatijah Ibrahim)
Ferhad - Harus Terpisah (Cakra Khan)
Aqasha - Aku (Jamal Abdillah)
Haida - Gubahan Rindu Puisi Syahdu (Fauziah Latiff)
Raja Azura - Apa Yang Ku Cari (Endang S. Taurina)

tak sabar nak tengok persembahan artis kegemaran kita kan. hehe korang team siapa ? jom komen dekat bawah .

0 comment... add one now

Visitors