Biodata Aishah Peserta Gegar Vaganza 2017

Artis lagenda bernama Aishah ini merupakan antara artis dan penyanyi yang begitu berbakat yang pernah dilahirkan di Malaysia. dengar aishah menyanyi masa live dekat gegar vaganza hari ini , rasa macam power gila kan.korang dah dengar ke ? kalau belum, korang pi lah cari. hehe Aishah pernah mengangotai kumpulan Fan Club dari New Zealand tau.

Biodata Aishah Peserta Gegar Vaganza 2017
Biodata Aishah Peserta Gegar Vaganza 2017

Biodata Aishah Peserta Gegar Vaganza 2017


Nama Penuh:Wan Aishah wan Ariffin
Nama artis : Aishah
Asal : negeri 9

Lepas tu aishah kembali ke tanah air dan menyambung legasinya sebagai penyanyi tanah air. fuhh bukan calang-calang orang dia ni. patutlah dia nyanyi sedap kan.

ada tak yang jadi team aishah dalam gegar vaganza 4 ni? kalau ada jom komen di bawah tau. hehe

0 comment... add one now

Visitors