Beli Novel Awak Suka Saya Tak

Hai korang, sekarang ni kan tengah hangat drama awak suka saya tak dekat tv sampaikan orang tercari-cari dekat mana jual novel untuk drama tu. antara pelakon yang membintangi drama berkenaan adalah Emma Maembong dan Alvin chong.

sebab tu kot ramai yang dok cari novel dia kan sebab ada emma tu. hehe bai yang nak Beli Novel Awak Suka Saya Tak , korang boleh dapatkan di lazada pun ada atau pun korang beli dekat kedai buku berdekatan korang.

Beli Novel Awak Suka Saya Tak
Beli Novel Awak Suka Saya Tak


Beli Novel Awak Suka Saya Tak


apa tak ada masa nak pergi cari novel AWAK SUKA SAYA TAK ni dekat kedai buku. yela yela aku faham, korang sibuk. meh sini aku kongsikan link untuk korang beli secara online. jangan tak beli pula yer. hehe

Pautan 1

pautan yang aku kongsikan tu adalah dari lazada. jadi kalau korang nak beli novel tu , boleh beli di lazada. aku dah tengok dekat book cafe tapi tak ada pula novel tu nanti aku update kemudian ya. sekarang ni korang pakai link ni je ya.

sambil layan drama boleh lah layan novel kan. hehe kalau korang nak beli novel awak suka saya tak ni, beli tau sebelum habis sold out pulak nanti. hehe selamat membaca dan menonton ni. habislah bersemut semut lah tempat korang.

0 comment... add one now

Visitors