Tingkatkan Jualan Dengan Instagram

Anda merupakan peniaga online ?

Anda tak tahu macam mana nak tingkatkan jualan ?

aku da beberapa panduan untuk anda tingkatkan jualan anda dengan menggunakan instagram.

aku yakin yang korang pun ada instagram kan. jadi apa kata gunakan medium ini untuk menambah pendapatan korang. 

Tingkatkan Jualan Dengan Instagram
Tingkatkan Jualan Dengan Instagram

Tingkatkan Jualan Dengan Instagram


bagi korang yang tak tahu cara nak meningkatkan jualan dengan instagram, jom aku kongsikan dengan korang beberapa tips yang berguna. Target utama kita adalah nak tingkatkan sales kita atau nak tingkatkan jualan kita.



1. Follower kena Padu .

Ramai merungut bila sebut pasal instagram. katanya

' followers instagram aku tak ramai, macam mana nak berniaga ? '

ada pula yang awal-awal lagi dah mengalah dan hanya kekal dengan teknik lama dan lapok lagi kerana malas nak beratkan otak fikirkan cara nak tambah follower instagram ni.

Korang tahu, sekarang ni semua berniaga online. orang malaysia dah ' berat punggung ' nak ke shopping mall untuk beli barang. kita sanggup tunggu 3 hari semata-mata kerana barang nak di hantar depan pintu rumah kita. 

jadi, korang yang berniaga online kena ambil peluang ini. Tambahkan followers korang secepat mungkin dan mula tingkatkan jualan anda. serius tak rugi kalau korang buat kena dengan caranya.

2. Gambar kena Padu .

Orang buka instagram sebab apa ? ya pandai, sebab gambar. jadi, korang kena pandai cari gambar dan ambil gambar pun kena pandai. sebab majoriti akan like dan follow instagram yang ada gambar lawa dan cantik. kalau setakat ambil gambar buah epal ja , tak jadi bro. kalau boleh kena nampak air yang ada tepi buah epal tu sekali baru nampak ' fresh ' .


Tingkatkan Jualan Dengan Instagram
Tingkatkan Jualan Dengan Instagram

Tengok gambar ice cream atas ni, lawa tak ? menggiurkan tak ? haaa, korang kena ambil gambar macam ni lah. sekali tengok terus nak beli barang dengan korang.

Betul tak apa yang aku cakap kan ini. yaa bukan mudah nak buat satu-satu sebab tu ramai yang sanggup keluar duit sikit semata-mata nak belajar benda-benda ni semua. Lepas belajar, mereka berjaya meningkatkan jualan mereka dengan hanya menggunakan instagram.

jadi tunggu apa lagi , ayuh ! bergerak sekarang ! jangan ragu-ragu lagi ! 

Oh ya ! tadi dekat atas ni aku ada cerita pasal followers instagram. ramai merungut kata susah nak tingkatkan followers instagram ni. korang nak ke aku bagi panduan tingkatkan followers instagram dengan mudah untuk korang tingkatkan jualan korang ? 

aku ada baca satu panduan yang dapat testimonial yang baik dari pengguna panduan tersebut. hanya dengan gunakan teknik yang dia ajar, followers meningkat berlipat kali ganda. Memang sukar nak percaya tapi ramai dah yang berjaya. di sebabkan topik kita berkisar kepada instagram, aku kongsikan juga lah pasal ni.

Penulis panduan tersebut memang boleh dipercayai. Aku pun percaya sebab banyak hasil dan kejayaan yang dia dah kecapi dengan panduan yang dia tulis. bagi yang berminat , boleh dapatkan di bawah .


Wahai peniaga online, kalau korang nak tingkatkan jualan korang, tolong dapatkan panduan ini. serius aku cakap, kalau setakat followers 1k lebih ja, susah nak berjaya dengan instagram. korang melabur sekarang, insyaallah hasil yang akan korang dapatkan balik mesti berkali ganda. 

Lepas dah berganda-ganda tu, masa tu korang pula bagi tips dekat orang yang baru nak mula. masa tu juga , korang dah tidur atas duit dah kan. hehe kunci dia satu ja, mulakan dari sekarang. semuanya untuk tingkatkan jualan dengan instagram.

ingat , dapatkan segera tau.

Aku harap entri Tingkatkan Jualan Dengan Instagram ini membantu korang untuk berjaya dalam bisnes korang. aku doakan korang berjaya. 

0 comment... add one now

Visitors