Senarai Peserta Clever Girl 2017

Senarai Peserta Clever Girl 2017. Rancangan realiti mencari wanita terpandai malaysia telah pun bermula. hehe ramai yang cakap kenapa clever girl tak macam clever girl pun. hehehe aku sempat tengok aksi pertama mereka untuk musim 2017. Not bad walaupun aku tengok sikit jer .

Rancangan yang mengetengahkan konsep kuiz yang di tanya oleh hos iaitu alif satar memberi gambaran kepada penonton mengenai respon peserta menjawab soalan fakta secara sepontan.


Senarai Peserta Clever Girl 2017
Senarai Peserta Clever Girl 2017

sebab tu ada yang nampak macam pakai tembak ja jawapan.

Senarai Peserta Clever Girl 2017



1. HANI - Hani Nazrina Hanizar

2. KIERA - Noor Syakirah Mohd Azam,

3. SARA - Sara Amelia Muhammad Bernard

4. ALIA - Aliasuraiya Mohd Isa

5. VISHA - Vishebannu Krishnnan

6. ILYLIA - Nur Ilya Badaruddin

7. MAS - Mas Syahmi Izzah Izhar

8. FADILA - Fadila Zukaira Mohd Nor

9. SHAZA - Nurul Shazalina Zainuddin

10. AIN- Nurul Ain Aziz

11. EMYLLIA - Nur Emyllia Halmi

12. IKA - Syafiqah Ishak

13. SHAZANA - Shazana Kamarzaman

14. CAMY - Camellia Onn


Keseluruhan peserta dalam rancangan ini boleh di katakan bijak dan pandai. jadi kalau korang nak uji sama ada diorang ni lebih pandai dari korang atau tidak, cubalah jawab soalan yang diberikan. kalau korang salah, maksudnya .... faham-faham je lah kan. hehehe

Selamat menonton Clever Girl 2017 .

0 comment... add one now

Visitors