Peluang Jana Pendapatan Dengan Bisnes Fotografi

Salah satu bidang mencari rezeki tambahan adalah dengan menjadi seorang phographer. Ini bukan berkaitan dengan drama mencintaimu Mr Photographer yer hehehe. aku tau drama ni makin viral jadi semua akan terikut-ikut trend lepas ni kan.


Peluang Jana Pendapatan Dengan Bisnes Fotografi
Peluang Jana Pendapatan Dengan Bisnes Fotografi

Berbalik kepada kerja sebagai seorang photographer bukanlah mudah, aku ada kawan dan rakan facebook yang berkerja part time sebagai photographer . Banyak kali juga mereka merungut dengan sesetengah pelanggan yang nak harga murah untuk khidmat mereka. sedangkan mereka juga cari makan betul tak.

Tapi bila sekali dapat job, memang masyuk lah kan. tambah-tambah yang bujang ni . hehehe

Nasihat orang lama, selalu suruh kita belajar dulu selok belok bisnes sebelum terjun kedalam bidang tersebut. Bagi yang nak jana pendapatan dengan Bisnes fotografi, ada satu panduan yang sesuai untuk korang guna sebagai panduan untuk korang berjaya dengan bisnes korang tersebut.

Panduan tersebut adalah PANDUAN BISNES FOTOGRAFI .


Korang tahu income photographer boleh mencecah rm 7000 tau ! memang rugi kalau korang tak cuba try bisne fotografi ni. Mesti ramai yang tanya, kena ada ijazah ke untuk buat bisnes fotografi macam ni ? jawapannya adalah tidak ! budak lepas spm pun boleh buat. Yang penting kena ada minat dan tahu selok belok dia.

Nak tahu selok belok dia kenalah ada ilmu, nak ada ilmu kena dapatkan panduan bisnes fotografi ini. panduan ini di tulis oleh pakar dalam bidang ini dan yang pentingnya mereka ini adalah orang yang boleh di percayai.


Peluang Jana Pendapatan Dengan Bisnes Fotografi
Peluang Jana Pendapatan Dengan Bisnes Fotografi


Korang nak gaji 7k ? gilaa lah sapa tak mau kan. jom ! try masuk bidang ni pula. mana tau rezeki korang kan .

Bagi yang berminat nak dapatkan panduan bisnes fotografi ,

dapatkan di sini - Bisnes Fotografi .

Semoga berjaya.

Sekian.

0 comment... add one now

Visitors