01 July 2017

Live Streaming Kedah Vs Perak 1 Julai 2017

Live Streaming Kedah Vs Perak 1 Julai 2017. Perlawanan pusingan kedua Liga super akan berlangsung pada hari ini iaitu pada 1 julai 2017. Untuk pilihan perlawanan, aku pilih perlawanan antara kedah vs Perak untuk aku kongsikan live streaming.


Live Streaming Kedah Vs Perak 1 Julai 2017
Live Streaming Kedah Vs Perak 1 Julai 2017


Bagi yang tak tahu, perlawanan malam ini di antara kedah dan perak akan di tayangkan di tv 3. jadi yang mana tak berkesempatan nak tengok tv3 , korang layan Live Streaming Kedah Vs Perak 1 Julai 2017 ni yer.

LIVE STREAMING KEDAH VS PERAK 


Pautan 1  Pautan 2

** Link akan di update sebelum perlawanan.

Cara menonton .

1. Klik link di atas .
2. Tunggu 5 saat dan klik " skip ads "
3. Selesai dan selamat menonton.

Jom share entri Live Streaming Kedah Vs Perak 1 Julai 2017 dengan rakan-rakan lain. Mungkin depa pun nak tengok bola malam ni kan. simpan siap-siap nanti senang nak tengok.

Sekian.



EmoticonEmoticon