Cara Beli Barang Borong Dengan Taobao Malaysia

Assalamualaikum. Baru-baru ni aku ada cerita pasal taobao.com . Betul tak ? tapi ramai yang akan pening jika buka laman web taobao.com . Sebabnya adalah dia gunakan bahasa china sebagai bahasa utama.

Cara Beli Barang Borong Dengan Taobao Malaysia
Cara Beli Barang Borong Dengan Taobao Malaysia



CARA BELI BARANG BORONG DENGAN TAOBAO MALAYSIA



Aku sendiri cuba nak tukar bahasa, tapi tak berapa pandai lah sangat kan. hahaha jadi aku cari cara mudah nak shopping dengan taobao. lepas tu aku jumpa beberapa laman web cawangan taobao yang ada di Malaysia.

Antaranya adalah Ezbuy dan SGShop.

Korang boleh gunakan kedua-dua laman web ini untuk shopping dengan taobao.com

Kalau korang guna SG shop , ia lebih mudah nak faham sebab dia gunakan bahasa inggeris. dan kedai-kedai yang ada dalam dia tu pun dari kedai-kedai yang ada di taobao.com.

Jadi, kalau korang nak borong sakan barang dari china, boleh guna Sgshop tu ya.

Bagi yang tak tahu cara nak borong barang dengan taobao.com , aku cadangkan korang dapatkan panduan rahsia taobao.com ni. aku pernah cakap sebelum ni , yang panduan ni di tuli oleh orang yang hebat dalam dunia digital.

jadi memang rugi kalau korang tak grab panduan ni. terutamanya yang selalu dan perlukan barang-barang dari china ni.


Cara Beli Barang Borong Dengan Taobao Malaysia
Cara Beli Barang Borong Dengan Taobao Malaysia


Korang yang berminat , dapatkan di sini - Panduan rahsia taobao.com .

Lepas ni mesti akan memudahkan kerja korang nak shopping dengan taobao ni. kemudian, korang jual barang bisnes korang tu dan duit pun masuk berkepuk-kepuk. fuhh lepas ni neelofa pun usha kau jer lah .

hahaha

 

penutup,

Sebenarnya, laman web taobao ni enjadi tumpuan sebab harga dia jauh lebih murah dari laman web online yang lain. jadi, sebab tu otai-otai bisnes sanggup berhabis duit ke china nak beli semata-mata nak beli barang dari sana.

kualiti barang dari sana pun makin baik. sekarang tak perlu lagi susah-susah ke sana sebabnya dah ada taobao.com, kita hanya order dan tunggu barang sampai.

jangan kena tipu sudah lah, kalau tak mau kena tipu, korang dapatkan panduan yang aku beri kan tu ya.

Sekian.

0 comment... add one now

Visitors