Biodata Syafiq Kyle

Biodata Syafiq Kyle. Pelakon yang semakin meningkat naik ini bernama syafiq kyle. Beliau sekarang ini terkenal dengan wajahnya yang kacak dan juga romantik bila di dalam drama. Maka sebab itulah dia menjadi kegilaan rakyat malaysia sekarang ni selain dari Fattah Amin.


Biodata Syafiq Kyle
Biodata Syafiq Kyle

BIODATA SYAFIQ KYLE



Nama Penuh : Mohd Syafiq Syamim Bin Abdul Razak
Nama Artis : Syafiq Kyle
Asal : Kuala Lumpur
Umur : 24 tahun .
Instagramhttps://www.instagram.com/syafiqkylez/?hl=en

Biodata Syafiq Kyle
Biodata Syafiq Kyle


Syafiq kyle memang antara pelakon yang lambat panas. Kalau tak silapp aku, beliau dah lama jadi pelakon tetapi sekarang barulah namanya menjadi sebutan. tapi itulah orang cakap rezeki dia kan. Kita pun tak tau rezeki kita macam mana kan.

Ada tak peminat-peminat syafiq kyle dekat sini ? Jom share Biodata Syafiq Kyle ini di facebook korang. mana tau lepas ni makin ramai yang minat dekat dia kan. sekarang ni dah ramai yang move on dari fattah amin kepada syafiq kyle dah. hehe fames dia lepas ni.

Sekian .

0 comment... add one now

Visitors