SENARAI PESERTA KONSERT KOMEDI ( ASTRO ) !

Rancangan Konsert Komedi yang mula di tayangkan sejak minggu lepas bagi menggantikan Maharajalawak Mega 2017 yang sudah habis . Konsert komedi ini menghimpunkan pelawak-pelawak terkenal bagi menyertai konsert ini. Selain itu, mereka juga akan di gandingkan dengan artis penyanyi untuk membuat persembahan bersama-sama.


Konsert komedi
Gambar peserta konsert komedi sumber facebook


SENARAI PESERTA KONSERT KOMEDI ( ASTRO ) !


1. Senario
2. Sepahtu
3. Bocey
4. Zero
5. Shiro
6. Nabil
7. Baik Punya Cilok.
8. Ac Mizal & Friends

Format Konsert Komedi !


Setiap minggu akan ada persembahan berbeza setiap kumpulan. Mereka di beri peluang untuk mengendalikan program tersebut sendiri bersama dengan artis jemputan mereka . Jadi korang kena tunggu tiap minggu untuk tahu siapa yang akan buat persembahan .

Giliran Konsert Komedi !


1. Sepahtu
2. Ac Mizal and Friends.

Live streaming Konsert Komedi !


Koran boleh menonton live streaming konsert komedi secara langsung di Astro Warna. Kalau ada live di youtube atau facebook , nanti admin update kemudian ya.

Penutup .

Semoga berjaya buat semua senarai peserta konsert komedi warna. dah macam program realiti pulak aku buat ni kan . hehe sebenarnya program ni tiada penyingkiran pun. sekadar persembahan lawak dari otai-otai lawak kita sahaja.

Sekian .

0 comment... add one now

Visitors