Peminat Fattah Amin dan Fazura yang tak sabar-sabar menanti Drama Hero Seorang Cinderella yang akan mula tayangannya pada 22 Mei ini. Dengar cerita mereka dah siap sedia untuk serang Twitter dengan #Heroseorangcinderella . Sebelum tu , jom kita berkenalan dengan Pelakon Drama Hero Seorang Cinderella .

Dengar cerita, pelakon drama ni power-power . hehe

Pelakon dan sinopsi Drama Hero Seorang Cinderella
Pelakon dan Sinopsis Drama Hero Seorang Cinderella

PELAKON DAN SINOPSIS DRAMA HERO SEORANG CINDERELLA !

Senarai Pelakon : Fattah Amin, Fazura, Uqasha Senrose, Zizie Izette, Iswan Ismail, Jasmine Suraya , Eddie

SINOPSIS DRAMA HERO SEORANG CINDERELLA

**Akan di update kemudian

Kesemua mereka mempunyai kelebihan masing-masing yang menjadi kekuatan dalam lakonan mereka. Rasa tak sabar lak nak tengok Fazura berlakon jadi seorang cinderella. Korang tahu tak yang Cinderella yang di maksudkan ini adalah kerana wajah fazura atau Medina nama dalam drama ini yang selamba dan straight foward.

selain nampak macam tiada perasaan seperti seorang cinderella. Sesuailah dengan tajuk drama ni Drama Hero Seorang Cinderella.

itu antara serba sedikit mengenai Drama Hero Seorang Cinderella.

Ada ke peminat Fattah Amin dengan Fazura yang baca entri ni ? Jom komen di ruangan komen ! korang tulis " Saya " pun dah cukup . hehe

Barisan PELAKON DRAMA HERO SEORANG CINDERELLA ini sememangnya hebat di tambah pula dengan drama ini di arahkan oleh Micheal Ang seorang pengarah drama terkenal tanah air. Mesti korang kena tengok drama ni. kalau tidak rugi jer. hehe

Sekian .

Post a Comment

Previous Post Next Post