PANDUAN CARA BORONG BARANG DARI CHINA SECARA ONLINE !

PANDUAN CARA BORONG BARANG DARI CHINA SECARA ONLINE ! | Mesti ramai yang pernah dengar mengenai borong barang dari china . Atau mungkin ada kawan-kawan kita yang rajin ke China sebab nak beli barang murah dari sana . Negara China sememangnya terkenal dengan barang yang murah dan mudah untuk di dapati . Pernah tak korang terlintas nak tahu bagaimana cara borong barang dari china ?



borong barang dari china

CARA BORONG BARANG DARI CHINA SECARA ONLINE ! 


Ramai juga yang kena TIPU dengan pemborong barang dari china. Antara pengalaman pembeli yang menyedihkan adalah :

1. Order barang tapi barang tak sampai .
2. Barang sampai tapi tak boleh pakai .
3. tersalah pilih stok

dan lain-lain lagi . Aku yakin ramai kecut perut bila dengar pengalaman yang sedih ni kan. ada satu tips untuk anda yang nak elakkan dari di tipu pembekal , iaitu Rahsia Taobao ! apa tu ? sabar teruskan membaca .

Sebenarnya, banyak medium untuk korang borong barang dari china sama ada korang beli direct di sana atau secara online. dan tujuan utama aku hari ini adalah untuk berkongsi mengenai Cara borong barang dari china secara online .

Kenapa Online ?


Sebabnya, kosnya lebih murah . korang tak perlu beli tiket flight pergi dan balik. Hanya duduk depan laptop dan buat pembelian dari atas talian . Aku yakin ramai yang suka cara ni tengah tersenyum malu sebab aku memahami isi hati korang. cececece

barang dari china
ada macam minho tak korang senyum ? hehe


hahaha

Aku pun malas juga nak pergi ke china untuk beli barang, nak angkut bawa balik lagi satu hal kan. hehe baik inilah yang aku maksudkan dengan rahsia Taobao ! Apa taobao ni  ?

Taobao merupakan satu laman web perkhidmatan online yang seakan-akan lazada .Yang paling penting ia boleh kan anda beli barang dengan kuatiti yang banyak dan murah. sebab itulah aku pilih rahsia taobao, ia akan memudahkan korang borong barang dari china .

TAPI !

Sebelum korang terus ke laman web taobao.com tersebut, korang kena tahu trick dan tips supaya korang tak kena tipu oleh peniaga yang ada dalam laman web tersebut. Aku cadangkan satu panduan Rahsia taobao sebagai rujukan kepada korang .

Dapatkan Rahsia Taobao sebagai persediaan untuk kejayaan bisnes anda. Nak elakkan dari bisnes anda rugi, kita kena study dulu macam mana perjalanan bisnes orang yang pernah menggunakan Taobao.com ni.

Dengar cerita, penulis rahsia taobao ni sendiri pernah kena tipu masa awal-awal dia mula borong barang dari china. Dari situlah dia atasi masalah tersebut dan kemudian berjaya ! dia berjaya borong barang dari china .

Bagi yang berminat nak dapatkan rahsia tersebut, boleh dapatkan di sini - Panduan Cara borong barang dari China .

 

Ada bonus dari penulis untuk yang mendapatkan panduan tersebut. Dia bagi panduan macam mana nak UNTUNG dari barang yang korang borong dari china tu ! wow ! nampak tak bila orang berpengalaman kongsi tips, mesti akan ada bonus untuk yang dapatkan tips tu kan.

Jadi, dapatkan segera dan secepat mungkin. jangan biarkan orang lain mendahului anda . Pastikan anda mampu untuk menerokai pasaran China sebagai persediaan anda untuk menjadi Jutawan ! mana tau rezeki anda kan. yang penting kena usaha !

Kesimpulan


Nak kaya dan berjaya kena ada usaha, dapatkan panduan secara terus dari orang yang berpengalaman agar kita tak ulang balik kesilapan yang mereka lakukan satu ketika dahulu. kita pilih jalan yang sama dengan mereka, mereka jalan dahulu, jadi mereka tahu onak duri dalam perjalanan tersebut.

Takkan korang nak pijak duri yang pernah di pijak orang lain ? sedangkan dia dah bagitau ada duri . kaan. begitulah perumpamaannya. Semoga PANDUAN CARA BORONG BARANG DARI CHINA SECARA ONLINE ! membantu korang untuk berjaya dalam bisnes korang dan membantu korang untuk menguntungkan lagi poket-poket anda ! nak share sikit dengan aku ya. hehehe

Sekian.

0 comment... add one now

Visitors