CARA MUDAH TOP UP RM30 CELCOM DENGAN LAZADA - TAK PERLU BELI DEKAT KEDAI !

Ya.

Selalunya , ramai yang menggunakan cara top up yang manual. Dan sampai sekarang masih ramai yang belii top up di kedai runcit. Betul tak ?

Sekarang ni aku nak ajar korang untuk top up number celcom korang dengan lazada . Mudah dan cepat cara ni .


Pertama korang kena ada number celcom .

kedua korang kena ada Online banking. aku yakin ramai dah ada kan.

top up celcom
Top up simckad celom


Ketiga buka link Lazada ni .

link ni untuk Celcom RM 30 SAHAJA !

Lepas tu , buat pembayaran macam korang beli barang dengan lazada .

Lepas buat pembayaran, korang tunggu kejap untuk proses transfer top up celcom ke telefon bimbit anda.

Cara ni Susah ?

Tak lah, mudah ja cara top up dengan lazada ni . korang hanya kena ada depan laptop dan kena ada duit dalam bank korang tu jer.

Tak payah dah nak keluar rumah pergi kedai.

kedai pulak tutup.

haah sudah !

dah tak boleh top up kan.

jadi gunalah cara mudah top up rm 30 celcom dengan lazada ni .

Semoga bermanfaat.

SILAKAN SHARE !

Sekian .

0 comment... add one now

Visitors