SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU (TV 3) ! SERONOK CERITA NI TAU !

Drama lakonan gambit dan Elvina Mohammad ini semakin hari semakin mengasyikkan. Korang boleh duduk dan layan drama ini sambil makan malam tanpa sedar. hehe. sebab apa drama shhh i love you ni ramai sangat penonton ? sebabnya jalan cerita dia yang menariklah. Jom baca SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU TV 3 !


SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU TV 3


SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU TV 3 !

Drama yang mengisahkan tentang pasangan sumayyah dan aidan yang bercinta namun tidak ke jinjang pelamin. Sumayyah meninggal dunia kerana sakit. Selepas itu Aidan tidak lagi bercinta dengan mana-mana perempuan lain.

Sehinggalah satu ketika dia terjumpa dengan Nadia. Sebenarnya selepas sumayyah meninggal dunia, buah pinggangnya di dermakan kepada Nadia yang betul-betul memerlukan ketika itu. Oleh sebab dia menerima buah pinggang itu, maka dia mampu bertahan sehingga hari ini .

Entah macam mana perasaan kedua-dua mereka seakan-akan ada tarikan di antara satu sama lain. Bagaimanakan perjalanan cinta di antara aidan dan Nadia ? atau mereka memang tidak di takdirkan bercinta ?

Sama-sama kita saksikan di tv 3 tau .

Drama ni yang mengambil slot suamiku paling sweet ini pun tak mengecewakan korang. Kalau yang suka cerita sweet, Drama shhh... i love you ini sesuai untuk di tonton.


SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU TV 3 pun best je kalau kita layan kan. tamba-tambah kalau korang boleh tengok terus drama ini kan. kalau yang dah pernah tengok drama ni, apa part yang korang rasa best ? jom komen di bawah.

Sekian.


0 comment... add one now

Visitors