Type something and hit enter

author photo
By On
Drama lakonan gambit dan Elvina Mohammad ini semakin hari semakin mengasyikkan. Korang boleh duduk dan layan drama ini sambil makan malam tanpa sedar. hehe. sebab apa drama shhh i love you ni ramai sangat penonton ? sebabnya jalan cerita dia yang menariklah. Jom baca SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU TV 3 !


SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU TV 3


SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU TV 3 !

Drama yang mengisahkan tentang pasangan sumayyah dan aidan yang bercinta namun tidak ke jinjang pelamin. Sumayyah meninggal dunia kerana sakit. Selepas itu Aidan tidak lagi bercinta dengan mana-mana perempuan lain.

Sehinggalah satu ketika dia terjumpa dengan Nadia. Sebenarnya selepas sumayyah meninggal dunia, buah pinggangnya di dermakan kepada Nadia yang betul-betul memerlukan ketika itu. Oleh sebab dia menerima buah pinggang itu, maka dia mampu bertahan sehingga hari ini .

Entah macam mana perasaan kedua-dua mereka seakan-akan ada tarikan di antara satu sama lain. Bagaimanakan perjalanan cinta di antara aidan dan Nadia ? atau mereka memang tidak di takdirkan bercinta ?

Sama-sama kita saksikan di tv 3 tau .

Drama ni yang mengambil slot suamiku paling sweet ini pun tak mengecewakan korang. Kalau yang suka cerita sweet, Drama shhh... i love you ini sesuai untuk di tonton.


SINOPSIS DRAMA SHHH... I LOVE YOU TV 3 pun best je kalau kita layan kan. tamba-tambah kalau korang boleh tengok terus drama ini kan. kalau yang dah pernah tengok drama ni, apa part yang korang rasa best ? jom komen di bawah.

Sekian.


Click to comment