PANDUAN BISNES AIR BALANG SEMPENA BULAN RAMADHAN !

PANDUAN BISNES AIR BALANG SEMPENA BULAN RAMADHAN ! • Lebih kurang sebulan sahaja lagi kita bakal memasuki bulan mulia iaitu bulan ramadhan , sudah pasti ramai di antara kita yang sudah mula mengatur langkah untuk mencari pendapatan lebihan sempena bulan ramadhan ini. Mungkin aku boleh cadangan satu bisnes untuk korang. iaitu bisnes air balang .


PANDUAN BISNES AIR BALANG SEMPENA BULAN RAMADHAN !

Untuk pengetahuan korang, bisnes air balang sentiasa menjadi bisnes popular dalam kalangan rakyat malaysia terutamanya pada bulan ramadhan. Sebabnya orang PASTI akan cari air sejuk untuk juadah berbuka puasa. Jadi sebab tulah aku cakap bisnes air balang ini sentiasa menjadi rebutan ramai .

Persoalannya sekarang ! Macam mana nak mula bisnes air balang ni ? Betul ke air balang ni  menguntungkan korang ?

fuhhh sabar-sabar ! bagi aku tulis bagi habis dulu ya . hehehe

Sebenarnya modal untuk bisnes air balang adalah sangat sedikit berbanding dengan perniagaan lain. kalau korang tak percaya . nak mulakan bisness air balang kena ada modal . harga untuk satu balang sudah rm 150 . berapa banyak air yang anda mahu jual bergantung kepada modal anda. 1 balang satu air .

Kos meja lagi ,

kos kanopi lagi ,

kos kenderaan lagi .

Fuhh kusut wehh !

Jangan risau, aku dekat sini nak bagi pertolongn dekat korang bukan nak suh korang terawang-awang di udara tanpa tali. cewaahh ayat dia . haha

Aku nak syorkan satu panduan bisnes air balang untuk korang yang mana korang perlu dapatkannya sesegera mungkin sebab aku takut harga dia naik jer nanti. maklumlah nak dekat bulan puasa dah kan . jadi , panduan yang aku maksudkan adalah Panduan Bisnes Air   .

Korang akan di beri makluat termasuklah cara nak tempah tapak niaga korang sehinggalah rahsia-rahsia yang penulis sendiri dedahkan dalam panduan Bisnes air balang ini . SERIUS TAK RUGI sebabnya korang bukan saja boleh guna masa bulan ramadhan tetapi hari-hari selepas tu juga kalau korang berminat boleh buat di pasar malam atau ada event-event atau majlis-majlis lain .

PANDUAN BISNES AIR BALANG SEMPENA BULAN RAMADHAN !


Dapatkan di sini - Panduan Bisnes Air Balang .

harga asal RM 250 ! tapi penulis bagi diskaun jadi RM 60 ja ! cepat2 dapatkan sebelum ia naik balik ! 

aku selalu ingatkan untuk yang nak beli panduan yang pernah aku tulis sebelum ini termasuk panduan bisnes air balang ini . apa nasihat aku ? kalau serius nak berniaga ! pastikan dapatkan segera panduan. tak guna kalau kita hanya try and error dan akhir sekali kita gagal. lebih baik kita baca dan ikut panduan yang di berikan. tak perlu pening kepala bila kita terasa susah berniaga .

Dapatkan segera PANDUAN BISNES AIR BALANG SEMPENA BULAN RAMADHAN ! , bukan apa sebab dah nak puasa kan. hehe korang pun nak cari balang lagi, meja lagi dan sebagainya. satu tips untuk korang nak berjaya dalam bisnes. banyakkan sedekah . walaupun satu ringgit pasti akan dapat gandaannya nanti . tak percaya ? cuba buat. aku dah cuba dan dah dapat pun :)

Sekian .

0 comment... add one now

Visitors