PANDUAN ADSENSE YOUTUBE UNTUK PEMULA ! CARA MUDAH UNTUK KORANG FAHAM !

PANDUAN ADSENSE YOUTUBE UNTUK PEMULA


PANDUAN ADSENSE YOUTUBE UNTUK PEMULA ! | Sebelum ini aku pernah ceritakan mengenai cara jana pendapatan dengan adsense melalui blog . kali ini aku nak kongsikan pula mengenai cara jana pendapatan dengan adsense melalui youtube. Yang pasti hasilnya lebih lumayan berbanding blog . nak tahu tak cara dia macam mana ?


PANDUAN ADSENSE YOUTUBE UNTUK PEMULA !

1. Pastikan anda mempunyai Channel Youtube sendiri .
2. Ada video dalam channel anda * pastikan tak ada copyright claim dari mana-mana pihak.
3. pastikan ada subscriber .
4. Kemudian apply adsense melalui youtube.
5. selesai .

Bila channel anda sudah di sahkan , maka lepas itu anda boleh jana pendapatan melalui youtube. Mudah sahaja cara dia .

Nasihat Aku !

Elakkan dari meletakkan video yang ada copyright claim sama ada video mahupun music. aku pernah kena banned 3 bulan dari youtube. lama weh kena tunggu. hehehe ada yang lebih teruk apabila kena band seumur hidup dari adsense . kalau macam tu, memang kena cari jalan lain lah untuk jana pendapatan dari youtube.

Aku yakin korang pun masih blurr kalau korang baru mula baca entri ni kan. kalau sebelum ni korang memang follow entri aku mesti korang akan faha atau masih tak faham juga ? hehehe kalau tak faham, aku nak cadangkan satu panduan adsense untuk korang yang baru nak mula .

Panduan raja Adsense revive ini merupakan panduan yang di miliki oleh blogger-blogger terkenal Malaysia. Salah satu sebabnya adalah kerana panduan ini ditulis dalam bahasa melayu dan ia memudahkan untuk kita faham selok belok cara untuk jana pendapatan dengan adsense.

Jadi sebab itu jugalah aku cadangkan Panduan raja adsense revive ini kepada korang yang baru nak mula, kerana dalam panduan ini ada macam-macam cara yang di ajar mengikut langkah yang betul yang memudahkan korang memahami adsense.

Korang nak tak panduan ni ? kalau nak !

Dapatkan di sini - Panduan raja Adsense revive .

Bukan mudah nak tulis mengenai adsense ini tau, sebab ia melibatkan pengalaman menggunakannya. Penulis panduan ini juga terkenal dengan bijak buat duit online tau. aku sendiri dah baca panduan ini dan ada banyak perkara yang korang boleh belajar dari panduan ini dan tak dapat dalam panduan di luar sana. dapat kan segera !

Semoga PANDUAN ADSENSE YOUTUBE UNTUK PEMULA ! ini membantu korang menjana pendapatan melalui video di youtube. teruskan usaha dan anda pasti berjaya. semoga berjaya dengan jayanya insyaallah.

Sekian .


1 comment... add one now

Budak Buzy Budak Buzy April 11, 2017
saya pn kena ban sbab copyright...huuu..

Visitors