NOVEL BARU KARYA FATTAH AMIN BERTAJUK WANITA TERAKHIR MENDAPAT PERHATIAN RAMAI !

NOVEL BARU KARYA FATTAH AMIN BERTAJUK WANITA TERAKHIR MENDAPAT PERHATIAN RAMAI ! • Nama fattah amin sekali lagi mendapat perhatin ramai apabila beliau berjaya mengeluarkan sebuah lagi novel yng bertajuk wanita terakhir . Fattah sebelum ini di kecm oleh netizen sebab mengeluarkan buku 99 kata-kata #QalifModen yang di dakwa tidak berbaloi untuk di beli .

NOVEL BARU KARYA FATTAH AMIN BERTAJUK WANITA TERAKHIR MENDAPAT PERHATIAN RAMAI !
Gambar berita harian

Fattah berjaya menepis semua dakwaan tersebut dan kini Novel Wanita Terakhir berjaya di keluarkan . Novel ini ditulis oleh Ezza Mysara yang juga melibatkan fattah sebagai penyumbang idea dalam penulisan Novel ni.

Fattah cakap dia nak buat drama dari novel ni tau ! kita nantikan siapa agaknya wanita terakhir dalam drama tersebut . hehe

Apa-apa pun, aku puji semangat fattah ni. sekarang zaman dia di atas, jadi peluang untuk dia buat duit memang cerah . selain ini juga merupakan cara dia untuk menghargai peminatnya. Yang asyik kecam tu , kau tak buat buku pun . hahaha

Kita doakan agar fattah terus berjaya dalam dunia seni dan karier beliau . Dengar kata, Fattah dah Official relationship dengan Nealofa ! korang dah tengok video tu kan .

bagi yang berminat dengan novel wanita terakhir ini boleh dapatkan di Pesta buku antarabangsa dan di kedai-kedai buku berdekatan anda.

NOVEL BARU KARYA FATTAH AMIN BERTAJUK WANITA TERAKHIR merupakan buku palin laris dalam PBAKL 2017 ! Ramai dah yang beli novel ni. korang bila lagi ?

Sekian.

0 comment... add one now

Visitors