Type something and hit enter

author photo
By On
TEMPLATE BARU BLOGGER 2017  | Hari ini, buka jer blog terus masuk pop up dari blogger mengenai template baru yang di keluarkan oleh blogger. Aku tengok ada banyak perubahan berbanding sebelum ini.

Jom tengok Template-template baru ni.



TEMPLATE BARU BLOGGER 2017

TEMPLATE BARU BLOGGER 2017

4 template baru Blogger 2017 !

1. Contempo
2. Soho
3. Emporio
4. Notable

Aku kurang pasti sama ada template dari blogger ini adalah mesra SEO atau tidak macam template lama , agak kurang seo nya. nanti kita tengok otai-otai review lak ya.

Apa pendapat korang mengenai TEMPLATE BARU BLOGGER 2017 ? cantik atau tidak ? jom komen di bawah ye.

Sekian .

1 comments:

avatar

sis pun baru start godek semua template tu. kita tunggu tengok macamana hasilnya :D

Click to comment