PANDUAN ADSENSE UNTUK BLOGGER MALAYSIA !

PANDUAN ADSENSE UNTUK BLOGGER MALAYSIA ! • Agak lama aku tak menulis berkaitan dengan adsense . bukan apa , aku tak pandai sangat nak cerita pasal adsense ni. ini pun perkongsian yang aku buat ini berdasarkan pengalaman aku menggunakan adsense itu sahaja. Nak cakap au ada trick tertentu tu memang takda. hahaha


PANDUAN ADSENSE UNTUK BLOGGER MALAYSIA !


kali ini aku nak kongsikan dengan korang mengenai Panduan Adsense untuk Blogger dari Malaysia . Ramai yang mencari panduan adsense ini kerana ingin mengubah dan menjana pendapatan sampingan yang lumayan . Jadi macam mana caranya ?

Aku kongsikan Panduan Raja Adsense Revive ini untuk anda. Memandangkan kita blogger dari Malaysia, kita psati dapat kelebihan yang ada dalam Panduan Raja Adsense revive ini. Salah satu sebabnya adalah kerana Penulisnya merupakan orang Malaysia dan telah banyak pengalaman dengan menggunaan adsense ini .

Pelbagai maklumat berkaitan adsense korang boleh dapatkan dari Panduan Adsense Revive ini jika anda memilikinya . Aku cakap dekat korang ni sebab apa ? sebab aku sendiri dan beli dan banyak info baru yang aku tak tahu yang aku apply selepas memiliki Panduan Raja Adsense Revive ini .

Panduan Adsense ini amat sesuai untuk semua blogger dari malaysia yang baru nak cuba menggunakan platform adsense ini .

PERHATIAN !

Panduan Adsense Revive ini Tidak Sesuai kalau anda sudah power dengan adsense ! kalau dah power buat apa beli kan.

Antara isi kanduangan Panduan Raja Adsense Revive ini adalah cara anda memohon adsense, bagaimana blog anda boleh di approve untuk adsense , adsense kena banned dan cara dapatkan balik dan sebagainya. Aku nak kongsikan semua dengan korang , tapi tak best la pulak kan . jadi sebab itu korang kena dapatkan segera Panduan Adsense ini .

Harga dia berapa ?

Hanya RM 80 seumur hidup !

Sekali beli , korang boleh guna sampai bila-bila .

Murah jer kalau korang nak bandingkan dengan panduan adsense dari luar negara. Satu dahlah mahal kedua dalam bahasa Inggeris pula tu . susah nak faham kan. Dengan adanya Panduan Raja Adsense revive ini akan memudahkan koran memahami dan seterusnya mempraktikkan ilmu yang di kongsikan dalam panduan tersebut.

Macam mana nak beli ?

Aku kongsikan cara paling mudah untuk korang !

1. Pergi ke Pautan utama melalui link ini - Panduan Raja Adsense Revive .
2. Scroll ke bahagian bawah , jom kita buat satu-satu .

a) Kuantiti Produk .

Maksudnya korang nak berapa buah Panduan. kalau korang nak beli satu , abaikan sahaja bahagian ini. kalau nak beli banyak korang edit mengikut jumlah yang korang mahukan .

PANDUAN ADSENSE UNTUK BLOGGER MALAYSIA !

b) Kaedah Pembayaran .

Dekat sini korang pilih cara korang nak bayar untuk Panduan ini .


PANDUAN ADSENSE UNTUK BLOGGER MALAYSIA !

ada 3 cara nak bayar iaitu :

1. Online
2. Melalui bank atm
3. Paypal

yang senang dan orang selalu guna adalah No 1 dan 2 .

3. Isi butiran anda . lepas korang dah bayar, korang akan dapat email melalui email yang korang isikan dalam ruangan ini.

PANDUAN ADSENSE UNTUK BLOGGER MALAYSIA !


4. Butiran Pembayaran .

Isi maklumat seperti mana di kehendaki . kalau korang nak bank in secara manual, maksudnya korang kena bank in dulu di Atm dan kemudian baru isi borang beli ini . Maklumat number accunt ada di number 2. 

PANDUAN ADSENSE UNTUK BLOGGER MALAYSIA !

5. Pengesahan . 

Lepas selesai isi maklumat dengan betul. maka korang tick dekat kotak kecil sebelah perkataan " Akaun* ". kemudian klik hantar borang yang warna biru tersebut  . Selesai 

PANDUAN ADSENSE UNTUK BLOGGER MALAYSIA !
Korang hanya perlu tunggu email pengesahan korang sahaja dan siap sedia untuk mendapatkan Panduan Raja Adsense Revive ini . Lepas korang dah study dan apply maka korang boleh masuk geng-geng yang buat duit USD dah la lepas tu . hehehe


Oh ya, kalau korang beli ebook ini, korang akan di masukkan dalam group facebook sebagai memudahkan korang untuk berinteraksi jika ada masalah berkaitan dengan Panduan Raja Adsense Revive ini .

Aku harap sangat Panduan Adsense untuk blogger Malaysia ini betul-betul bermanfaat untuk anda. Kalau anda ada sebarang masalah boleh tanya direct ke email penulis Panduan Adsense tersebut . Semoga ia bermanfaat untuk anda.

Sekian .

0 comment... add one now

Visitors