RUMUSAN RINGKAS HASIL PEMBACAAN MENGENAI ADSENSE !

RUMUSAN RINGKAS HASIL PEMBACAAN MENGENAI ADSENSE ! - Ramai juga yang ingin mengetahui trick dan tips menggunakan adsense. Tidak kurang jugak ramai yang update mengenai Tips dan trick adsense dalam blog masing-masing. Persoalannya adakah kita baca semua trick dan tips itu ?


RUMUSAN RINGKAS HASIL PEMBACAAN MENGENAI ADSENSE !


Aku pun tak baca semua, boleh laa sikit-sikit. Kebanyakkan entri yang aku baca semua nya dalam bahasa inggeris. jadi mungkin ada yang aku salah faham  sikit-sikit.

Baik, berkaitan dengan rumusan mengenai Adsense ini. Rata-rata memberikan tips agar kita menjaga konten yang di muat naik ke dalam blog kita.

Sebabnya google amat mementingkan konten sesuatu blog. Perbaiki konten dengan meletakkan kita sebagai pencari maklumat apabila kita menaip entri kita. lepas itu banyakkan bersabar.

Kontent yang baik adalah panjang dan berkualiti . Susunan ayat dan maklumat mengikut turutan yang baik menjadi kan setiap entri kita sangat penting bagi google.

Susah ?

Tak susah sebenarnya , kena cuba dulu . kalau salah guna cara lain tau .

Bagi yang nak belajar lagi tentang adsense . tapi tak faham bahasa Inggeris ? Jangan risau aku ada panduan adsense Bahasa Melayu . Memudahkan korang faham selok belok adsense ini dengan lebih baik .

Dapatkan di sini - Panduan Adsense Bahasa Melayu

Semoga berjaya . Aku harap RUMUSAN RINGKAS HASIL PEMBACAAN MENGENAI ADSENSE ! membantu korang mengetahui salah satu perkara penting dalam adsense .

Sekian .

0 comment... add one now

Visitors